Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί επιστήμονες και κυβέρνηση να διαμηνύουν ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι το μοναδικό «όπλο» στη μάχη κατά της πανδημίας, όμως οι αρνητές του εμβολίου επιμένουν να διαδηλώνουν κατά του εμβολιασμού, αδιαφορώντας για τους θανάτους, τους διασωληνωμένους και τους κινδύνους από την πανδημία και τη μετάλλαξη Δέλτα που θα κυριαρχήσει κατά 90% σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με τον EMA

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των αρνητών του εμβολίου, ένα απρόοπτο συνέβη στο δελτίο του ΣΚΑΪ όταν ένας ρασοφόρος με σταυρό άρχισε να αποδοκιμάζει και να μιλά «γαλλικά». Στην πλατεία Συντάγματος, μάλιστα, βρέθηκε ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, ο οποίος προσπάθησε να μεταδώσει την είδηση για τη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών. Οι αρνητές του εμβολίου, όμως, έκαναν διαρκώς παρέμβαση στο πλάνο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει το ρεπορτάζ ενώ ακούστηκαν και διάφορες αποδοκιμασίες όπως «προδότες». Κάποια στιγμή, μάλιστα, ένας ρασοφόρος που κρατούσε στο χέρι του έναν σταυρό, άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά του εμβολιασμού. Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA