Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός, Τάκης Χρυσικάκος, νόσησε από κορονοϊό, αν και εμβολιασμένος και έμεινε έξι βδομάδες στο νοσοκομείο με τον αναπνευστήρα. 

Διαβάστε ακόμη: Μύκονος: Το αδιαχώρητο στα στενά μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας - Μπόνους 150 ευρώ για εμβόλιο δίνουν οι επιχειρηματίες του νησιού

Όπως εξήγησε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Open, είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, ωστόσο, ένα υποκείμενο νόσημα δεν επέτρεψε στον οργανισμό του να δημιουργήσει τα κατάλληλα αντισώματα.

«Ο κορονοϊός μου προκάλεσε σοβαρή πνευμονία- έμεινα 6 εβδομάδες στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο ηθοποιός, όταν γνωστοποίησε ότι εμβολιάστηκε, δέχθηκε σωρεία αρνητικών σχολίων στα social media. Όπως είπε: Διάφοροι αρνητές, αυτοί με τις σημαίες και τους σταυρούς, άρχισαν να βρίζουν, «καλά να πάθεις», «καλό παράδεισο», «καραγκιόζη». Άρχισε ένας απάνθρωπος κανιβαλισμός, σημείωσε.

«Πού θα φτάσει όλο αυτό;» αναρωτήθηκε ο κ. Χρυσικάκος. Ο ηθοποιός θέλησε να περάσει το μήνυμα που του έδωσαν οι γιατροί, ότι δεν μπήκε στη ΜΕΘ και σώθηκε, επειδή είχε εμβολιαστεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA