Ο ηθοποιός, Τάκης Χρυσικάκος, νόσησε από κορονοϊό, αν και εμβολιασμένος και έμεινε έξι βδομάδες στο νοσοκομείο με τον αναπνευστήρα.
Διαβάστε ακόμη: Μύκονος: Το αδιαχώρητο στα στενά μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας - Μπόνους 150 ευρώ για εμβόλιο δίνουν οι επιχειρηματίες του νησιού
Όπως εξήγησε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Open, είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, ωστόσο, ένα υποκείμενο νόσημα δεν επέτρεψε στον οργανισμό του να δημιουργήσει τα κατάλληλα αντισώματα.
«Ο κορονοϊός μου προκάλεσε σοβαρή πνευμονία- έμεινα 6 εβδομάδες στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο ηθοποιός, όταν γνωστοποίησε ότι εμβολιάστηκε, δέχθηκε σωρεία αρνητικών σχολίων στα social media. Όπως είπε: Διάφοροι αρνητές, αυτοί με τις σημαίες και τους σταυρούς, άρχισαν να βρίζουν, «καλά να πάθεις», «καλό παράδεισο», «καραγκιόζη». Άρχισε ένας απάνθρωπος κανιβαλισμός, σημείωσε.
«Πού θα φτάσει όλο αυτό;» αναρωτήθηκε ο κ. Χρυσικάκος. Ο ηθοποιός θέλησε να περάσει το μήνυμα που του έδωσαν οι γιατροί, ότι δεν μπήκε στη ΜΕΘ και σώθηκε, επειδή είχε εμβολιαστεί.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.