Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της Γαρυφαλλιάς βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς έγινε στη Φολέγανδρο, όπου η 26χρονη δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

Διαβάστε ακόμη: Φολέγανδρος: Μυστήριο με το πώς η Γαρυφαλλιά βρέθηκε στο νησί - Είχε φύγει με φίλες για Σίφνο

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR το συγκεκριμένο χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της Γαρυφαλλιάς είναι σοβαρό και η σύγκριση με τις φωτογραφίες από τον τόπο όπου έγινε ο καυγάς με τον καθ’ομολογία δολοφόνο σύντροφό της θα δώσει απαντήσεις για το αν η άτυχη κοπέλα ξυλοκοπήθηκε.

Από την πλευρά του ο δράστης ισχυρίζεται ότι δεν χτύπησε την 26χρονη, ωστόσο ερευνώνται τα ιατροδικαστικά ευρήματα με τις εκδορές στο κεφάλι της Γαρυφαλλιάς κάποιες από τις οποίες μπορεί να μην προκλήθηκαν από τα βράχια.

Όσο για τις τοξικολογικές εξετάσεις του δράστη, σύμφωνα με το STAR, δεν θα δείξουν αν ο 30χρονος είχε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ την ώρα του εγκλήματος και αυτό διότι εμφανίστηκε 28 ώρες μετά τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Μυστήριο με το πώς η Γαρυφαλλιά βρέθηκε στο νησί

Η26χρονη Γαρυφαλλιά δεν είχε αρχικά τουλάχιστον, προορισμό την Φολέγανδρο μαζί με τη σύντροφό της που την δολοφόνησε, αλλά τη Σίφνο και βρισκόταν με παρέα, σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον της. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η Γαρυφαλλιά αναχώρησε μαζί με φίλες της και τους συντρόφους τους για καλοκαιρινές διακοπές, με προορισμό τη Σίφνο. Ωστόσο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, η 26χρονη και ο 30χρονος αποβιβάστηκαν στη Φολέγανδρο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA