Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, μετά την απολογία του στον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Διαβάστε ακόμη: Φολέγανδρος - Κούγιας: Ίδιοι κωμικοί ισχυρισμοί με την υπόθεση Τοπαλούδη

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή το πρωί της Πέμπτης. Έξω από το γραφείο του ανακριτή ήταν συγκεντρωμένο πλήθος με πανό, που αποδοκίμασε τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο και κρατούσε πανό με το σύνθημα: «δεν χάλασε η φάση, δεν ήταν η στιγμή, η πατριαρχία δολοφονεί». 

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος είχε ζητήσει και είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί και το βράδυ της Τετάρτης (21/7) είχε οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όταν ο φρουρός των κρατητηρίων Νάξου τον είχε βρει πεσμένο στο έδαφος. Εκεί υποβλήθηκε σε όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις και σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα, οπότε και πήρε εξιτήριο.Αστυνομικές πηγές ξεκαθάριζαν στο Reader πως «δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 30χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει, ούτε ότι έπαθε επιληπτική κρίση».

Την χτύπησε και την έριξε από τον γκρεμό 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει πως ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος χτύπησε, έσυρε στα βράχια και έριξε τη Γαρυφαλλιά από τον γκρεμό ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Η αιτία θανάτου της 26χρονης κοπέλας είναι ο πνιγμός.  

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα που διενήργησε την νεκροψία νεκροτομή, ο 30χρονος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ, που εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει. Και όπως ήταν πεσμένη στο έδαφος, σύμφωνα με τα τραύματα στη σορό της, δεν σταμάτησε. Την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA