Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα στο περιπολικό, την ώρα που τον πήγαιναν στον Αστυνομικό Σταθμό Φολεγάνδρου, ο 30χρονος Δ. αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι αυτός ήταν που σκότωσε την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Τα όσα αναφέρει στην κατάθεση του ο αστυνομικός που τον συνέλαβε είναι αποκαλυπτικά, με τον 30χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο αρχικά να μην δίνει καμία εξήγηση για την πράξη του. 

Διαβάστε ακόμη: Φολέγανδρος: «Η Γαρυφαλλιά θα μπορούσε να είχε σωθεί αν την ανασύραμε 10 λεπτά νωρίτερα» δηλώνει ο γιατρός

«Περί ώρας 16:00 της 16ης Ιουλίου 2021, η υπηρεσία μου ενημερώθηκε από κάτοικο της περιοχής ότι στην θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, επιπλέει μία ανθρώπινη σορός καθώς και ότι πλησίον της παραλίας υπάρχει ένα όχημα», αναφέρει αρχικά ο υπαρχιφύλακας του Α.Σ. Φολεγάνδρου και συνεχίζει: «Δίπλα στη σορό βρέθηκε μία τσάντα πλάτης εντός της οποίας υπήρχε αστυνομική ταυτότητα με αναγραφόμενα στοιχεία (...), ενώ στο σημείο πλησίον της ανεύρεσης της σορού βρέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας (...) χρώματος ανθρακί, ιδιοκτήτης του οποίου τυγχάνει ο 30χρονος». 

«Η σορός άνηκε σε νεαρή γυναίκα. Αφού ανασύρθηκε από την θάλασσα, από την υπηρεσία μου ξεκίνησε η αναζήτηση του Δ. προκειμένου να εξεταστεί. Περί τις 19:00 της 17ης Ιουλίου 2021, περιήλθε στην υπηρεσία μου ανώνυμη πληροφορία ότι ένας άνδρας βρίσκεται πλησίον του ανωτέρου οχήματος. Αμέσως μεταβήκαμε στο σημείο με έτερους συναδέλφους. Αφού εντοπίσαμε το άτομο και του δηλώσαμε την ιδιότητα μας, μας είπε ότι ονομάζεται (...) και μας είπε να μην τον πλησιάσουμε καθώς θέλει να μείνει μόνος για να σκεφτεί κάποια πράγματα και μας έλεγε συνεχώς "τα γα...σα όλα, εγώ φταίω"», αναφέρει στην κατάθεση του ο αστυνομικός.

Όσον αφορά τη σύλληψη, παραθέτει τα εξής: «Του είπαμε ότι τον αναζητούν οι δικοί του άνθρωποι και ότι πρέπει να μας ακολουθήσει στον Αστυνομικό Σταθμό Φολεγάνδρου. Αφού πέρασε λίγη ώρα και ηρέμησε μας ακολούθησε. Κατά την διάρκεια της διαδρομής μας προς τον Αστυνομικό Σταθμό, ο Δ. μας δήλωσε πως αυτός φταίει που πέθανε η Γαρυφαλλιά. Αφού φτάσαμε στον Αστυνομικό Σταθμό, μετά από λίγη ώρα ο Δ. μας δήλωσε ότι έσπρωξε την Γαρυφαλλιά στον γκρεμό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί, χωρίς να μας πει τον λόγο για τον οποίο το έκανε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA