Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίσκεψη στη Μύκονο πραγματοποιεί σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, εκεί όπου συναντώνται μεταξύ άλλων με τον δήμαρχο καθώς και με τοπικούς παράγοντες του «νησιού των ανέμων». 

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Τέλος τα μέτρα στη Μύκονο - Υπό έλεγχο τα «κόκκινα» νησιά

Λίγο πριν τις 11:00 ολοκληρώθηκε η σύσκεψη πού έγινε στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση της Μυκόνου, εκεί όπου ο υπουργός μαζί με τον Αρχηγό έδωσαν κατευθύνσεις για την αστυνόμευση, την ασφάλεια, την τροχαία

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη σύσκεψη στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο με τον δήμαρχο καθώς και με φορείς των επαγγελματιών του νησιού, ενώ παρούσα είναι και η βουλευτής των Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού. Κύριο θέμα είναι τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας και η τήρηση τους. Σήμερα άλλωστε παύουν και τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί στο «νησί των ανέμων» λόγω του covid-19 και συγκεκριμένα της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τη 01:00 έως και τις 06:00 το πρωί όπως και την απαγόρευση μουσικής. 

Υπενθυμίζεται επίσης πως στην Μύκονο έχει ιδρυθεί Αστυνομική Υποδιεύθυνση ώστε να αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα εγκληματικότητας τα οποία παρουσιάζονται έντονα ειδικότερα τη θερινή περίοδο, ενώ έχει αυξηθεί και η αστυνομική δύναμη. 

Με την ολοκλήρωση την επίσκεψης αναμένεται επίσημη ενημέρωση.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA