Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγήθηκε με χειροπέδες στις φυλακές Τρίπολης μετά την προφυλάκισή του για μια υπόθεση βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού εναντίον συναδέλφων του. Για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στο OPEN TV ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που δεν έχουν ειπωθεί ακόμη, όχι μόνο για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: «Η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη», λέει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Μπιμπίλας: «Πιστεύω ότι η ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί όπως πρέπει»

«Πιστεύω ότι η ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί όπως πρέπει. Δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι διάσημος ή πολύ γνωστός πρωταγωνιστής. Μπροστά στο νόμο είμαστε όλοι το ίδιο και αν κάνουμε ποινικά κολάσιμες πράξεις θα τιμωρηθούμε. Νομίζω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, πρώην συνεργάτης και φίλος, αφού, όπως λένε οι καταγγέλλουσες και πολλοί άλλοι άνθρωποι που δεν πήγαν ποτέ στον ανακριτή ή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, αποδεικνύεται βάσει της προανακριτικής εξέτασης ότι έκανε αξιόποινες πράξεις, θα περάσει ό,τι όλοι οι πολίτες που κάνουν αξιόποινες πράξεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA