ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/08/2021 16:51

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Εσβηνε εθελοντικά τις φλόγες σε άλλα σπίτια και το δικό της κάηκε

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη - «Σβήνει το κορίτσι εθελοντικά και το σπίτι της έγινε κάρβουνο», σημειώνει εθελοντής

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Εσβηνε εθελοντικά τις φλόγες σε άλλα σπίτια και το δικό της κάηκε
Εθελόντρια έσβηνε τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη και το σπίτι της καιγόταν (πηγή: ΣΚΑΪ)
Ανάγνωση:

Ανυπολόγιστη είναι η καταστροφή από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη. Η φωτιά μπήκε στις αυλές σπιτιών, έκαψε τα πάντα στο πέρασμά της και το λεκανοπέδιο της Αττικής γέμισε με στάχτες, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική. Μεγάλη ήταν η προσπάθεια που έδωσαν οι κάτοικοι για να βοηθήσουν τους πυροσβέστες να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα. Εθελοντές ανέβηκαν σε υδροφόρες, προσπαθώντας να σώσουν σπίτια. Είναι χαρακτηριστική η μαρτυρία ενός από τους εθελοντές που αναφέρει ενώ δείχνει την κοπέλα-εθελόντρια που βρίσκεται δίπλα του: «Είμαστε από την ώρα που ξεκίνησε η φωτιά και σβήνει το κορίτσι εθελοντικά και το σπίτι της έγινε κάρβουνο, προσπαθώντας να σώσει άλλα σπίτια».

Παράλληλα, βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει άνδρες μέσα σε ένα πυροσβεστικό όχημα να περνούν μέσα από τη φωτιά... Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι προσπαθούσαν να περιορίσουν τη φωτιά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΦΩΤΙΑ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ