Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι οι ήρωες που δίνουν τη μάχη με τις φωτιές στην Ελλάδα. Είναι οι άνθρωποι που πολλές φορές δεν λογαριάζουν τη ζωή τους, αψηφώντας κάθε κίνδυνο με μόνο στόχο να σβήσουν τη φωτιά, ενώ η πύρινη λαίλαπα καίει τα πάντα στο διάβα της. Είναι οι εθελοντές δασοπυροσβέστες στις Αφίδνες που παλεύουν με τις φλόγες. Είναι οι εθελοντές πυροσβέστες που βρίσκονται έξω από σπίτι στις Αφίδνες, έχοντας καταρρεύσει από την κούραση, μετά την πολυήμερη μάχη που δίνουν με τη φωτιά

Η φωτογραφία που κοινοποίησε στα social media η Μαρία Κορβέση δείχνει αυτό που όλη η Ελλάδα λέει, παρά τη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη: «Μπράβο στους εθελοντές δασοπυροσβέστες, μπράβο στους πυροσβέστες». 

Συγκλονιστική, όμως, είναι και η φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram ο δημοσιογράφος, Χρήστος Μπάρλας. Στη φωτογραφία φαίνονται οι εθελοντές πυροσβέστες να κρατούν το κεφάλι τους από την κούραση, να παίρνουν λίγες ανάσες από την πολυήμερη μάχη, για να σπεύσουν και πάλι στις φωτιές. Κάθε λεπτό, άλλωστε, γι' αυτούς είναι κρίσιμο. 

Τη φωτογραφία με τους εθελοντές πυροσβέστες κοινοποίησε στο Instagram ο δημοσιογράφος, Χρήστος Μπάρλας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA