Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φωτιές στην Αττική: Συγκλονιστικές φωτογραφίες με εθελοντές πυροσβέστες την ώρα της μάχης

Οι φωτογραφίες με τους εθελοντές πυροσβέστες που παλεύουν με τη φωτιά καθηλώνουν - Είναι οι ήρωες που μάχονται με τις πύρινες φλόγες που «καταπίνουν» τα πάντα στο πέρασμά τους

Τη φωτογραφία κοινοποίησε στα social media η Μαρία Κορβέση
Τη φωτογραφία κοινοποίησε στα social media η Μαρία Κορβέση

Είναι οι ήρωες που δίνουν τη μάχη με τις φωτιές στην Ελλάδα. Είναι οι άνθρωποι που πολλές φορές δεν λογαριάζουν τη ζωή τους, αψηφώντας κάθε κίνδυνο με μόνο στόχο να σβήσουν τη φωτιά, ενώ η πύρινη λαίλαπα καίει τα πάντα στο διάβα της. Είναι οι εθελοντές δασοπυροσβέστες στις Αφίδνες που παλεύουν με τις φλόγες. Είναι οι εθελοντές πυροσβέστες που βρίσκονται έξω από σπίτι στις Αφίδνες, έχοντας καταρρεύσει από την κούραση, μετά την πολυήμερη μάχη που δίνουν με τη φωτιά.

Η φωτογραφία που κοινοποίησε στα social media η Μαρία Κορβέση δείχνει αυτό που όλη η Ελλάδα λέει, παρά τη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη: «Μπράβο στους εθελοντές δασοπυροσβέστες, μπράβο στους πυροσβέστες».

Image
Τη φωτογραφία κοινοποίησε στα social media η Μαρία Κορβέση

Συγκλονιστική, όμως, είναι και η φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram ο δημοσιογράφος, Χρήστος Μπάρλας. Στη φωτογραφία φαίνονται οι εθελοντές πυροσβέστες να κρατούν το κεφάλι τους από την κούραση, να παίρνουν λίγες ανάσες από την πολυήμερη μάχη, για να σπεύσουν και πάλι στις φωτιές. Κάθε λεπτό, άλλωστε, γι' αυτούς είναι κρίσιμο.

Image
Εθελοντές δασοπυροσβέστες - Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram ο Χρήστος Μπάρλας

Τη φωτογραφία με τους εθελοντές πυροσβέστες κοινοποίησε στο Instagram ο δημοσιογράφος, Χρήστος Μπάρλας

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φωτιά #πυροσβεστική

Best of Internet