Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο προσαχθέντες που εντοπίστηκαν με μπιτόνια βενζίνης στον Αγιο Στέφανο. Οι δύο προσαχθέντες (αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι επρόκειτο για συλλήψεις) μετέβησαν στην Κρατική Ασφάλεια, όπου οι αστυνομικοί τους ρώτησαν για το μπιτόνι βενζίνης και για το ποια ήταν η δουλειά τους στον Αγιο Στέφανο, την ώρα που η φωτιά μαινόταν ανεξέλεγκτη.
Διαβάστε ακόμη: Φωτιές στην Ελλάδα: Live λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, οι δύο προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν υπήρξαν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος τους, στοιχεία δηλαδή που να τους συνδέουν με εμπρησμό. Μέχρι τώρα, πάντως, έχουν γίνει τρεις συλλήψεις για εμπρησμό (σε Πεδίο του Αρεως, Φωκίδα και Καλαμάτα) ενώ υπάρχουν καταγγελίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού σε όλη την Ελλάδα.
- «Έκανε ΚΑΡΠΑ στον Μαζωνάκη με το ένα χέρι»: Η σοκαριστική αποκάλυψη από το ΕΚΑΒ
- Ανθή Βούλγαρη: Ξέσπασε στον αέρα για δημοσιεύματα - «Με έβγαλαν ότι πήγα στην κλινική στο Κολωνάκι»
- «Βόμβα» στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η απόφαση που τα αλλάζει όλα και το μέλλον του Rouk Zouk
- Χριστίνα Παππά: Είχε πάει στο ιατρείο όπου πέθανε ο Μαζωνάκης - «Με επανέφεραν με απινιδωτή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.