Μενού
  • Α-
  • Α+

Για μία δύσκολη νύχτα στα Βίλια λόγω της φωτιάς, έκανε λόγο ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από το συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής, ο οποίος ξεκίνησε την ενημερωσή του κάνοντας ειδική μνεία στον Νίκο Χαρδαλιά, που υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και είναι στο νοσοκομείο, όντας πλέον καλά στην υγεία του. «Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής και είναι βέβαιο ότι θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη» είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Διαβάστε ακόμη: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στα Βίλια με νέες εκκενώσεις - Καλύτερη η εικόνα στην Κερατέα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εκδήλωση και την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Κερατέα. Αυτή την ώρα επιχειρούν 104 πυροσβέστες. «Η κατάσταση στην λαυρεωτική είναι βελτιωμένη και γίνονται προσπάθειες για την οριοθέτησή της» είπε. Πάντως δεν έκρυψε την ανησυχία του για την φωτιά στα Βίλια: «Στην περιοχή των Βιλίων επιχειρούν 240 πυροσβέστες με εννέα ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη. Εχουν σταλεί πέντε μηνύματα για εκκένωση, αντίστοιχα, οικισμών. Ενισχύονται οι δυνάμεις για την προστασία των Βιλίων, ενώ τόσο εκεί, όσο και στην Κερατέα η διεύθυνση διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού ερευνά τα αίτια εκδήλωσης των δύο πυρκαγιών. Θα είναι μία δύσκολη νύχτα. Πάνω από 90 πυρκαγιές ξέσπασαν από το πρωί σε όλη τη χώρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA