Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ηθελε να χωρίσουν. Επινε και την έβριζε», αποκαλύπτει φίλη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τα χέρια του συντρόφου της στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα στοιχεία φίλης του θύματος (μία ακόμη γυναικοκτονία), ο φερόμενος ως δράστης έπινε διαρκώς και έκανε φασαρίες. Μάλιστα, όπως τονίζει στη μαρτυρία της η φίλη του θύματος, μόλις την Κυριακή το θύμα είχε ζητήσει από τον σύντροφό της να χωρίσουν και δεν ήθελε να μένει άλλο μαζί τους στο σπίτι τους. 

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι προηγήθηκε σοβαρό επεισόδιο εντός του διαμερίσματος. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ όμως η άτυχη γυναίκα είχε καταλήξει. Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται από την Αστυνομία.

Μαρτυρίες περιοίκων αλλά και φίλης του θύματος παρουσιάζουν τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της οδού Γραβιάς ως ένα άτομο εξαρτημένο από το αλκοόλ, οξύθυμο και βίαιο. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον Γεωργιανό δράστη να εγκαταλείπει το σημείο της άγριας δολοφονίας με αίματα στα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα τα οποία προκάλεσε ο δράστης, χτυπώντας με τα χέρια του και με μαχαίρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA