Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δεν ξέρω, δεν είδα» λέει ουσιαστικά στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας το γνωστό μοντέλο, που είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2, έχοντας περάσει στη φάση του Bootcamp και συνελήφθη έπειτα από τυχαίο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ για κατοχή κοκαΐνης. Η 31χρονη καλλονή, κάτοχος του διαγωνισμού Playmate 2011, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν κάτω απο το κάθισμα του τζιπ, το οποίο ειναι ιδιοκτησίας της. 

Διαβάστε ακόμη: Μοντέλο GNTM με 35 γραμμάρια κοκαΐνης: Ο γάμος με τον σεΐχη, ο εγκλωβισμός και η σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ. στη Γλυφάδα

«Τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς το γνωστό μοντέλο. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν φιξάκια με 35 γραμμάρια κοκαΐνης. Ετσι άμεσα το μοντέλο οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας και ξεκίνησε προανάκριση και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος της. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι πολύ πιθανό να κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών λόγω της ποσότητας κοκαΐνης που εντοπίστηκε, αλλά και του γεγονότος ότι αυτή ήταν χωρισμένη σε φιξάκια. Πάντως αύριο Τρίτη, 24 Αυγούστου, θα περάσει την πόρτα του ανακριτή για εξηγήσεις.

Ο γάμος με τον Σεϊχη και η εγκυμοσύνη

Το μοντέλο ύστερα από τον τίτλο που απέσπασε στα Playmate, αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης. Πατέρας του παιδιού της, μάλιστα, είναι ένας σεΐχης με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη, μετά τη γνωριμία τους που έγινε το 2014, όταν εκείνη ήταν 23 ετών. Η σχέση τους όμως δεν προχώρησε, καθώς - όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της - εκείνος της φερόταν άσχημα. ««Ξεκινούσε τα συγγνώμη. Εχω αλλάξει. Ηταν λάθος μου. Σε αγαπάω. Τον αγαπούσα. Ημουν ερωτευμένη. Κάθε γυναίκα πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει έναν άντρα. Ομως, ένας άνθρωπος δεν αλλάζει», έχει αναφέρει η ίδια. 

Μάλιστα, στην εξώδικη διαμαρτυρία περιλαμβάνεται και έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο αφορά περιστατικό που καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων του Α.Τ. Γλυφάδας. Σε αυτό το έγγραφο αναφέρεται ένα επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ του μοντέλου και του Αραβα επιχειρηματία μετά την άρνησή του, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν, να της επιστρέψει σε προκαθορισμένη ώρα την ανήλικη κόρη τους, με αποτέλεσμα το μοντέλο να καταθέσει μήνυση εναντίον του. Ετσι, μόλις το παιδί της μεγάλωσε και αφού ξέφυγε, στράφηκε και πάλι στο μόντελινγκ, παίρνοντας μέρος στο Greece' Next Top Model 2. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA