Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σε παρακαλώ μην με σκοτώσεις». Αυτό φώναζε η 55χρονη γυναίκα στον σύντροφό της, εκλιπαρώντας να την αφήσει στη ζωή. Λίγα λεπτά αργότερα η γυναίκα που δολοφονήθηκε σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη ξεψύχησε. Οσο περνούν οι ώρες, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία γυναίκας (μία ακόμη γυναικοκτονία) από τον σύντροφό της. 

Ο 55χρονος που εργαζόταν περιστασιακά σε οικοδομές κατηγορείται ότι σκότωσε την σύντροφό του και έφυγε από το διαμέρισμα προς άγνωστη κατεύθυνση, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. «Του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Επινε και την έβριζε», ανέφερε μία φίλη του θύματος για τον Γεωργιανό που αναζητείται.  

Και άλλες, όμως, μαρτυρίες περιοίκων αλλά και μιας φίλης του θύματος παρουσιάζουν τον φερόμενο ως δράστη της στυγερής δολοφονίας της οδού Γραβιάς στη Θεσσαλονίκη ως ένα άτομο εξαρτημένο από το αλκοόλ, οξύθυμο και βίαιο. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δολοφονία 55χρονης: «Ηθελε να χωρίσουν»

«Ηθελε να χωρίσουν. Επινε και την έβριζε», αποκαλύπτει φίλη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τα χέρια του συντρόφου της στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα στοιχεία φίλης του θύματος (μία ακόμη γυναικοκτονία), ο φερόμενος ως δράστης έπινε διαρκώς και έκανε φασαρίες. Μάλιστα, όπως τονίζει στη μαρτυρία της η φίλη του θύματος, μόλις την Κυριακή το θύμα είχε ζητήσει από τον σύντροφό της να χωρίσουν και δεν ήθελε να μένει άλλο μαζί τους στο σπίτι τους. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι προηγήθηκε σοβαρό επεισόδιο εντός του διαμερίσματος. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ όμως η άτυχη γυναίκα είχε καταλήξει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA