Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιμένει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της το γνωστό μοντέλο που είχε συμμετάσχει στο GNTM. Το 31χρονο μοντέλο κινείτο με το τζιπ και έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών το Σάββατο στη Γλυφάδα. Μετά τον τυχαίο έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό της, οι αστυνομικοί εντόπισαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Η ίδια υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι «δεν ξέρω τίποτα για τα ναρκωτικά» ενώ άνθρωποι από το οικογενειακό της περιβάλλον επιμένουν να λένε ότι «κάποιος έβαλε τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο». 

Διαβάστε ακόμη: Μοντέλο GNTM με 35 γραμμάρια κοκαΐνης: Ο γάμος με τον σεΐχη, ο εγκλωβισμός και η σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ. στη Γλυφάδα

Το γνωστό μοντέλο που είχε πάρει μέρος στο Greece Next Top Model από το βράδυ του Σαββάτου, όταν τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί, βρίσκεται στα κρατητήρια του Τμήματος Ηλιούπολης, μαζί με άλλες δύο αλλοδαπές κρατούμενες. Η ίδια δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και ζήτησε μόνο να μιλήσει με την οικογένειά της και τον δικηγόρο της. Το 31χρονο μοντέλο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, όπου θα δώσει τη δική της εκδοχή για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της. 

Πώς οι αστυνομικοί συνέλαβαν το γνωστό μοντέλο του GNTM

Το 31χρονο μοντέλο κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών. Κι αυτό γιατί τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, χωρισμένα σε 35 φιξάκια και συνεπώς λένε οι αστυνομικοί δεν δικαιολογείται η εκδοχή της προσωπικής χρήσης. Το 31χρονο μοντέλο επέβαινε σε τζιπ, όταν οι αστυνομικοί την σταμάτησαν για έλεγχο. Εκείνη βγήκε έξω από το όχημά της και αφού οι αστυνομικοί έκαναν τον έλεγχο, βρήκαν κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης, χωρισμένα σε φιξάκια. Ετσι, της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Τμήμα. 

«Δεν γνωρίζω τίποτα για τα ναρκωτικά»

Το 31χρονο μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ισχυρίστηκε οτι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του τζιπ, το οποίο είναι ιδιοκτησίας της. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA