Μενού
  • Α-
  • Α+

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε το 31χρονο μοντέλο που συμμετείχε στο GNTM και που το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στη Γλυφάδα, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 35 γραμμάρια κοκαΐνης στο σκουρόχρωμο, πολυτελές και με φιμέ τζάμια τζιπ που οδηγούσε.

Διαβάστε ακόμη: Γνωστό μοντέλο του GNTM στον ανακριτή για τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης: «Δεν ξέρω τίποτα για τα ναρκωτικά»

Αν και όλα ξεκίνησαν ως τυπικός έλεγχος από την ΕΛ.ΑΣ., η νευρικότητα που επέδειξε η μελαχρινή καλλονή έκανε τους αστυνομικούς να υποψιαστούν ότι κάτι δεν πάει καλά. Γι’ αυτό κι έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα που οδηγούσε η 31χρονη, ανακαλύπτοντας κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού μία νάιλον σακούλα με φιξάκια κοκαΐνης συνολικού βάρους 35 γραμμαρίων. 

Ακόμη και την ώρα που οι αστυνομικοί ζήτησαν από το μοντέλο την αστυνομική του ταυτότητα, η 31χρονη έδειχνε να βρίσκεται σε πανικό, κάτι που έγινε άμεσα αντιληπτό από τους έμπειρους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Οι Αρχές τώρα αναζητούν το άτομο που τηλεφωνούσε κατά τη διάρκεια του ελέγχου η 31χρονη αλλά και τους αποδέκτες των ναρκωτικών. Δεν είναι απίθανο, μάλιστα, να ζητηθεί άρση απορρήτου επικοινωνιών για την περίπτωσή της, προκειμένου να διαπιστώσει η αστυνομία αν η 31χρονη είχε όντως σχέση με τα ναρκωτικά και αν είχε συνομιλήσει για αγοραπωλησίες κοκαΐνης. Πάντως, η ίδια επιμένει από το βράδυ του Σαββάτου ότι «δεν ξέρω πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά στο όχημά μου» και οι δικηγόροι της υποστηρίζουν ότι «κάποιοι της φόρτωσαν τα φιξάκια κοκαΐνης». 

Πάντως, το γνωστό μοντέλο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τα ναρκωτικά την προσεχή Πέμπτη. Η 31χρονη στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πως βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της που είναι ιδιοκτησίας της.

Τι λέει ο δικηγόρος του μοντέλου

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, η κατηγορούμενη δηλώνει αθώα: «Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA