Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Γνωστό μοντέλο του GNTM στον ανακριτή για τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης: «Δεν ξέρω τίποτα για τα ναρκωτικά»

Τι θα υποστηρίξουν οι συνήγοροι του γνωστού μοντέλου που συμμετείχε στο GNTM για τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης που βρέθηκαν στο τζιπ της, μετά τον τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς στη Γλυφάδα

(πηγή: NDP)
(πηγή: NDP)

Επιμένει το γνωστό μοντέλο που συμμετείχε στο GNTM ότι δεν ξέρει πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά στο τζιπ της. Και αυτή τη στάση αναμένεται να κρατήσει και στην 24η ανακρίτρια, στην απολογία της. «Δεν ξέρω πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά», αναμένεται να πει και να υποστηρίζει ότι κάποιοι της έβαλαν τα 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητο, γιατί ήθελαν να της κάνουν κακό. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες οι δικηγόροι της θα ζητήσουν εκ νέου προθεσμία προκειμένου να λάβουν γνώση της δικογραφίας και θα στηρίξουν την υπερασπιστική τους γραμμής στους εξής άξονες:

  • Το γνωστό μοντέλο του GNTM θα αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τα ναρκωτικά, καθώς, όπως λέει, δεν έχει υπάρξει ποτέ χρήστης ναρκωτικών.
  • Το 31χρονο μοντέλο θα επικαλεστεί το λευκό ποινικό της μητρώο και θα αποδώσει την ύπαρξη των 35 γραμμαρίων κοκαΐνης σε ενέργεια που έγινε από κάποιους με σκοπό να τη βλάψουν.
  • Το γνωστό μοντέλο, επίσης, θα αναφερθεί σε κάποια συμβάντα που έγιναν πριν από περίπου ενάμιση μήνα, όταν εκείνη δεχόταν απειλές από κάποιους που της έλεγαν ότι θα την καταστρέψουν και ο συνήγορός της θα ζητήσει να ανοίξουν και οι λογαριασμοί της.

Πάντως, στο ερώτημα για το πώς το γνωστό μοντέλο έχει στο όνομά της ένα τζιπ μεγάλης χρηματικής αξίας, οι συνήγοροί της θα πουν ότι δικαιολογείται η κατοχή του γιατί αγοράστηκε με ένα έμβασμα που είχε λάβει η 31χρονη από τον πρώην σύζυγό της. Υπενθυμίζεται ότι το γνωστό μοντέλο συνελήφθη έπειτα από τυχαίο έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς στη Γλυφάδα.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Μοντέλο #GNTM #ναρκωτικά #κοκαΐνη

Best of Internet