Μενού
  • Α-
  • Α+

To γνωστό μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα, που είχε «φυλακιστεί» από τον σεΐχη σύζυγό της ύστερα από μία σύντομη παραμυθένια κοινή συμβίωση βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με τις δικαστικές Αρχές μετά τον εντοπισμό 35 γραμμαρίων κοκαΐνης σε φιξάκια στο αυτοκίνητό της

Διαβάστε ακόμη: Αφροδίτη Μπάρμπα: Αγνοια για την κοκαΐνη δηλώνει το πρώην μοντέλο του GNTM - Τι λέει ο δικηγόρος της

Ο χρόνος για το 31χρονο μοντέλο, που είχε συμμετάσχει στο GNTM, σταμάτησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της έκαναν σήμα να σταματήσει το θηριώδες τζιπ Range Rover, που οδηγούσε στο κέντρο της Γλυφάδας. Στην περιοχή όπου μερικά χρόνια νωρίτερα έζησε έναν μεγάλο έρωτα με σεΐχη του Μπαχρέιν αποκτώντας μαζί του μία κόρη με τη θυελλώδη σχέση τους να καταλήγει άδοξα σε ένα επεισοδιακό διαζύγιο. Ηταν η χρονιά του 2011 όταν η πρωταθλήτρια κολύμβησης, έχοντας ακολουθήσει την αγάπη της για το μόντελινγκ στα 18 της γινόταν γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο διαγωνισμό Playmate κερδίζοντας τον τίτλο, «Miss Playboy». 

Ο έρωτας της Αφροδίτης Μπάρμπα με τον Αραβα σεΐχη

Φωτογραφήσεις, αναγνωρισιμότητα στον χώρο και προτάσεις για δουλειά αποτελούν τη νέα καθημερινότητα για την Αφροδίτη Μπάρμπα μέχρι τη στιγμή που εισέβαλε στη ζωή της ο έρωτας. Ο κεραυνοβόλος έρωτας με Αραβα επιχειρηματία, που ζει στα νότια προάστια απολαμβάνοντας τις ελληνικές ομορφιές και επενδύοντας στο real estate.

Γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας το 2014. Ο σεΐχης του Μπαχρέιν εντυπωσιάζεται από τη μεσογειακή ομορφιά του 23χρονου τότε μοντέλου και τη διεκδικεί. Γοητευμένη από τη δυναμική προσωπικότητά του βλέπει στο πρόσωπό του έναν έξυπνο και ευγενικό άντρα, με τον οποίο θα ήθελε να ζήσει το όνειρό της. Η εγκυμοσύνη, που προκύπτει σε σύντομο διάστημα, επισπεύδει τα σχέδια του ζευγαριού. Την πρόταση γάμου διαδέχεται ένα μεγάλο «ναι» και η Γλυφάδα γίνεται η μόνιμη κατοικία τους

Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης κυλούν πολύ όμορφα σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον χλιδής για το μοντέλο. Πολυάριθμο υπηρετικό προσωπικό, σεφ, οδηγοί πολυτελών αυτοκινήτων. Ο σεΐχης με το βρετανικό διαβατήριο είναι τρυφερός μαζί της, εξακολουθώντας να είναι στα μάτια της ο ιδανικός σύζυγος. Εχει στο πλάι της έναν «πραγματικό πρίγκιπα», όπως η ίδια έχει χαρακτηρίσει την αρχική περίοδο του γάμου της. Ομως τα πράγματα αλλάζουν ξαφνικά καθώς η εγκυμοσύνη προχωρά και η κοινή συμβίωση γίνεται αφόρητη μετά τον ερχομό της κόρης τους. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι παντρεύεται στις Μαλδίβες με τον σεΐχη να έχει αναγνωρίσει εξαρχής εκουσίως την κόρη του με συμβολαιογραφική πράξη.  

Ο παραμυθένιος γάμος γίνεται εφιάλτης για την Αφροδίτη Μπάρμπα

Τα κοσμικά περιοδικά φιλοξενούν φωτογραφίες της εξωτικής γαμήλιας τελετής στις Μαλδίβες με τις ίδιες φωτογραφίες λίγο αργότερα να συνοδεύουν τα δημοσιεύματα για τα σύννεφα στη σχέση τους και στη συνέχεια τη δικαστική διαμάχη διεκδίκησης διατροφής. Η Αφροδίτη Μπάρμπα μέσω συνεντεύξεων εκείνη την περίοδο δίνει τη δική της εκδοχή για την κατάληξη της έγγαμης συμβίωσης με τον σεΐχη σε Αθήνα, Λονδίνο και Μπαχρέιν, παρουσιάζοντας μία συμβίωση υπό ψυχολογική βία, που παρέπεμπε περισσότερο σε εφιάλτη παρά σε παραμυθένιο γάμο. 

«Είναι σαν να τα έχεις όλα και να μην έχεις τίποτα. Μόνιμα σε ένα σπίτι κλεισμένη σε ένα “χρυσό” κλουβί. Ζούσα σε ένα παλάτι και δεν είχα να δώσω στο μωρό μου γάλα», θα πει, περιγράφοντας τα όσα διαδραματίζονταν στην κατοικία τους. Το μοντέλο υποστήριζε ότι ο σύζυγός της την μείωνε συνεχώς και όταν τον ρωτούσε το οτιδήποτε για την καθημερινότητά του, καθώς απουσίαζε για μέρες, ξαναέφευγε «βάζοντας το προσωπικό να μας μαζέψει τα πράγματα και μας έδιωχνε από το σπίτι». 

Η ίδια συμπεριφορά, σύμφωνα με την Αφροδίτη Μπάρμπα, επαναλαμβανόταν και όταν το ζευγάρι με την κόρη τους ζούσε στο Λονδίνο. Μία φορά μάλιστα κατά τη διαμονή τους στο Μπαχρέιν, η 30χρονη χρειάστηκε να σκαρφαλώσει από το παράθυρο στο κλειδωμένο δωμάτιό της για να μαζέψει τα πράγματά της επιστρέφοντας στην Ελλάδα με την κόρη τους. «Δεν είμαι βαλίτσα, ούτε το παιδί είναι αντικείμενο να πηγαινοερχόμαστε», ήταν τα λόγια, που κατά την ίδια, έλεγε κάθε φορά στο σύζυγό της, κάθε φορά, που ακόμα ένας καβγάς μεγάλωνε το ρήγμα στη σχέση τους. Από την πλευρά του, ο σεΐχης μετά με την πάροδο μερικών ημερών ζητούσε συγγνώμη και την επιστροφή της οικογένειάς του, πράγμα, που δεν στάθηκε αρκετό να διασώσει το γάμο τους.

Η 30χρονη με μία χρονική απόσταση από τα γεγονότα θα δει τον αναπόφευκτο χωρισμό ως λύτρωση, καθώς συνειδητοποιούσε ότι η παραμονή σε μία καταπιεστική σχέση για το καλό του παιδιού της ήταν τελικά λάθος. Η διαπίστωση της αυτή την οδήγησε στο να παροτρύνει μέσω των κοινωνικών δικτύων τις ψυχολογικά και σωματικά κακοποιημένες γυναίκες να κάνουν το πρώτο βήμα και να βρουν τη δύναμη να φύγουν. «Πατήστε γερά στα πόδια σας και θα καταφέρετε», ήταν το μήνυμά της.

Εξώδικο στον σεΐχη έστειλε η Αφροδίτη Μπάρμπα  

Ο γάμος του ζευγαριού στις Μαλδίβες δεν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και η Αφροδίτη Μπάρμπα δεν έχει δικαιώματα στην περιουσία του σεΐχη με την κόρη της όμως να δικαιούται διατροφής. Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αραβα επιχειρηματία είναι αδύνατη, αφού, κατά την ίδια, ο πρώην σύζυγός της τής έκλεινε συνεχώς το τηλέφωνο, και το μοντέλο στέλνει εξώδικο. 

Ζητά το ποσό των 380 ευρώ τον μήνα για την καταβολή των τροφείων του παιδικού σταθμού της κόρης τους, 25 ευρώ για την ιατρική της περίθαλψη και 200 ευρώ για την ψυχαγωγία της. Επιπλέον, 2.000 ευρώ τον χρόνο για ένδυση, 2.000 ευρώ για τις χριστουγεννιάτικες και καλοκαιρινές διακοπές και 2.000 ευρώ τον χρόνο για την ίδια δηλώνοντας ότι δεν είχε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο ή εισόδημα.

Γιατί απαγόρευσαν στην Αφροδίτη Μπάρμπα την είσοδο στα καλλιστεία

Η διακοπή κάθε επαφής της Αφροδίτης Μπάμπα με τον σεΐχη επισφραγίστηκε στο διαγωνισμό, «Σταρ Ελλάς 2018», τον οποίο διοργάνωσε ο πρώην σύζυγός της. Η απαγόρευση της εισόδου στα καλλιστεία ήταν για το μοντέλο το οριστικό τέλος μιας σχέσης, που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς σε Ελλάδα και Μέση Ανατολή και ολοκληρώθηκε στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων. 

Πριν τη σύλληψή της, η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε προσπαθήσει να ξαναμπεί στον χώρο του μόντελινγκ συμμετέχοντας στους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς GNTM2 και My Style Rocks ενώ ο σεΐχης μετά την επί δύο χρόνια σχέση του με γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, που για χάρη του μετανάστευσε στο Μπαχρέιν, προχώρησε την ζωή του έχοντας στο πλευρό του νεαρή καλλίγραμμη Θεσσαλονικιά. Και τώρα η Αφροδίτη Μπάρμπα, που δηλώνει αθώα για τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης, θα απολογηθεί την Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι την εκβίαζαν εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα. «Ηθελαν να μου καταστρέψουν τη ζωή», είναι το μήνυμα που στέλνει η Αφροδίτη Μπάρμπα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA