Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντοπίστηκε από τις Αρχές και συνελήφθη ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος, όπως και ο Ρούμπεν Σεμέδο, αντιμετωπίζει κατηγορία για ομαδικό βιασμό 17χρονης. Σε αντίθεση με τον Πορτογάλο στόπερ του Ολυμπιακού που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, ο φίλος του καταζητείτο από τους αστυνομικούς αλλά τελικά εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας. Ο 40χρονος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, ύστερα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία.

Την Τρίτη θα προσαχθεί στην Ευελπίδων και θα απολογηθεί, όπως και ο Σεμέδο, που πήρε προθεσμία για την ίδια μέρα μετά τη σημερινή μεταγωγή του ενώπιον του εισαγγελέα.

Ρούμπεν Σεμέδο: Η καταγγελία της 17χρονης για βιασμό

Ο βιασμός της 17χρονης, όπως καταγγέλλει η 17χρονη, συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν οι φερόμενοι ως δράστες του βιασμού και η 17χρονη συναντήθηκαν σε πάρτι στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο γνωστός ποδοσφαιριστής, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της κοπέλας, την πήρε με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ανήλικη, τη βίασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη περιέγραψε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο. Για την υπόθεση της σύλληψης του γνωστού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης. Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA