Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κοζάνη: Έρευνα στο Μαμάτσειο σε νοσηλεύτρια που είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού από το Κέντρο Υγείας Παλαμά 

Ελέγχεται η περίπτωση νοσηλεύτριας στο Μαμάτσειο νοσοκομείο της Κοζάνης που έχει Κέντρο Υγείας Παλαμά ενώ εξετάζονται και πάλι όλα τα πιστοποιητικά των υγειονομικών με έμφαση σε δύο ακόμα περιπτώσεις

(Πηγή: eurokinissi)
(Πηγή: eurokinissi)

Έρευνα έχει ξεκινήσει στο Μαμάτσειο νοσοκομείο αναφορικά με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των υγειονομικών που εργάζονται εκεί. Αφορμή είναι μία νοσηλεύτρια που έχει αποδεικτικό πως εμβολιάστηκε στο Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα, εκεί που πρόσφατα ξέσπασε το σκάνδαλο με τα «μαϊμού» πιστοποιητικά.

Διαβάστε ακόμη: Καρδίτσα: Ομολόγησε την απάτη με τους εικονικούς εμβολιασμούς η υπάλληλος - Πόσα πιστοποιητικά έδωσε

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια αρχικά δεν επιθυμούσε να κάνει το εμβόλιο, στη συνέχεια όμως παρουσίασε πιστοποιητικό εμβολιασμού από το Κέντρο Υγείας Παλαμά, υποστηρίζοντας πως πήγε στην περιοχή της Καρδίτσας και εμβολιάστηκε καθώς έχει αρκετούς γνωστούς.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε τo OPEN, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, εξετάζονται και πάλι όλα τα πιστοποιητικά των εργαζομένων εκεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού στο μικροσκόπιο έχουν μπει δύο περιπτώσεις, μίας νοσηλεύτριας και ενός επικουρικού γιατρού.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κορονοϊός #Πιστοποιητικό εμβολιασμού #Καρδίτσα #Κοζάνη #υγειονομικοί #νοσηλευτές

Best of Internet