Την απόφαση των καναλιών να μην παίζουν υλικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας. «Μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον ΑNT1.
Στη συνέχεια εξήγησε πως με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες. «Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη». Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για εμένα είναι στην κρίση του θεατή», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.
Υπενθυμίζεται ότι μετά από κοινού συμφωνία των καναλιών, αποφασίστηκε να μην ξαναπροβληθεί στην τηλεόραση παραγωγή στην οποία συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης από τις 27 Ιουλίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες σε βάρος συναδέλφων του.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.