Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με «θύμα» ένα 7χρονο παιδί, που δέχθηκε ένα μπουκάλι από τη μητέρα του! Συγκεκριμένα σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο μία γυναίκα εκτόξευσε ένα μπουκάλι προς τον σύζυγό της έπειτα από καβγά, ωστόσο αυτό χτύπησε, ευτυχώς ελαφρά, το παιδί της.

Διαβάστε ακόμη: Apple: Θα σαρώνει τα κινητά μας και θα εντοπίζει περιστατικά παιδικής κακοποίησης

Η 42χρονη γυναίκα και ο 60χρονος σύζυγός της είχαν έντονη αντιπαράθεση, με βρισιές και απειλές, ενώ κάποια στιγμή η γυναίκα πέταξε προς τον άνδρα ένα μπουκάλι με καθαριστικό κουζίνας, το οποίο όμως αντί να βρει τον στόχο της, πέτυχε και τραυμάτισε το 7χρονο παιδί, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το karvasaras.gr.

Το ανδρόγυνο αλληλομηνύθηκε και συνελήφθη, ενώ σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αγρινίου που ερευνούν την υπόθεση. Μάλιστα οι δύο εμπλεκόμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ ευτυχώς το 7χρονο παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA