Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Τ-live» του Alpha ο ξάδελφος της κατηγορουμένης, που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, της οποίας η δίκη ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη. «Θα έπρεπε να πήγαινε στο δικαστήριο και να εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους το έκανε», εξηγεί ο εξάδελφος, σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να πάει να την υπερασπιστεί στο δικαστήριο, επειδή «είναι ντροπή». 

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι: «Το παιδί μου είναι το καλύτερο» - Τι είπε η μητέρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο δικαστήριο

«Έδειχνε πολύ καλό χαρακτήρα και ότι ενδιαφέρεται για τους συνανθρώπους της. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει λόγος να καταθέσω υπέρ της στο δικαστήριο, είναι ντροπή», εξηγεί χαρακτηριστικά. «Δεν έχω μιλήσει με την οικογένεια εδώ και καιρό. Δεν υπάρχει κάτι να πω. Περνάνε κι αυτοί τον δικό τους Γολγοθά. Πολύ μεγαλύτερο βέβαια οι γονείς της Ιωάννας», συμπληρώνει.  Τέλος, αυτό που επισημαίνει είναι ότι επειδή μιλούσαν μόνο μέσω Instagram τα τελευταία χρόνια, δεν είχε παρατηρήσει να έχει κάποια σχέση εκείνη την περίοδο που έγινε η επίθεση. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ο Κεχαγιόγλου ζήτησε μόνο άνδρες ενόρκους στη δίκη της κατηγορούμενης!

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι Σάκης Κεχαγιόγλου, ζήτησε να εξαιρεθούν οι τρεις γυναίκες που κληρώθηκαν ως ένορκοι. «Η υπεράσπιση προτίμησε άνδρες ενόρκους και εξαίρεσε τις γυναίκες» που είχαν κληρωθεί, αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής. Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του δικαστηρίου είναι άνδρας.

Μιλώντας στον ALPHA, ο κ. Αλεξανδρής, σημείωσε πως «άνθρωποι που ήθελαν να προστατέψουν την Ιωάννα της είπαν να μην βρεθεί στο δικαστήριο» και σχολιάζοντας την επιλογή της κατηγορούμενης να μην εμφανιστεί, είπε: «σκεφτείτε τι χαρακτήρα δείχνει, ήταν ασέβεια». «Η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να μιλήσει στην κατηγορούμενη. Όποτε αποφασίσει να εμφανιστεί η κατηγορούμενη στο δικαστήριο, η Ιωάννα θα είναι εκεί για να την αντιμετωπίσει» αποκάλυψε ο κ. Αλεξανδρής.

«Η οικογένεια με σεμνότητα και ταπεινότητα περιμένει την δικαιοσύνη. Οι γονείς έχουν χωριστεί αφού η μητέρα μένει με την κόρη της και ο πατέρας στο χωριό», είπε. «Απογοήτευση και οργή» είναι τα συναισθήματα των γονιών «που δεν εμφανίστηκε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA