Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Λατινοπούλου για δημοσίευση λίστας νηπίων από Μπογδάνο: «Είναι γεγονός, έρχεται μαύρο μέλλον»

Νέα προκλητική ανάρτηση από την Αφροδίτη Λατινοπούλου - Πώς σχολίασε την υπόθεση με την δημοσιοποίηση λίστας μαθητών σε νηπιαγωγείο, που αναδημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Νέα ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκαλεί αντιδράσεις. Η πολιτεύτρια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη και προπονήτρια τένις, θέλησε να πάρει θέση στην υπόθεση που έχει προκύψει με το δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο παρέθετε έναν κατάλογο μαθητών σε νηπιαγωγείο μαζί με το όνομα της δασκάλας τους, προκειμένου να αναδείξει το «οξύ δημογραφικό και κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργεί το μεταναστευτικό στην ελληνική πρωτεύουσα» και το οποίο αναδημοσίευσε από την πλευρά του και ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η κυρία Λατινοπούλου, μπορεί να χαρακτήρισε λάθος στην ανάρτησή της στο twitter, τη δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο και ειδικά παιδιών είναι λάθος, ωστόσο προσέθεσε με προκλητικό τρόπο: «Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι Ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται».

Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει προκαλέσει και στο παρελθόν την κοινή γνώμη με τις τοποθετήσεις της. Σχολιάζοντας την υπόθεση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά, δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει και ρατσιστικό λόγο, καθώς χαρακτήρισε υποκριτές όσους χρησιμοποιούν τον εν λόγω όρο, επειδή στηρίζουν παράλληλα πρόσφυγες και μετανάστες που «στις μουσουλμανικές χώρες από όπου προέρχονται, οι γυναίκες είναι σε χειρότερη μοίρα και από ένα χρησιμοποιημένο σκαμπό».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Τολμάνε να μιλάνε περί "γυναικοκτονίας" αυτοί που είναι εργολαβικά υπέρ των λαθρομεταναστών που προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες και που στην κουλτούρα τους οι γυναίκες εκεί είναι σε χειρότερη μοίρα και από ενα χρησιμοποιημένο σκαμπό. Βραχυκύκλωμα».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κωνσταντίνος Μπογδάνος #Αφροδίτη Λατινοπoύλου #Μαθητές