Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκαλεί αντιδράσεις. Η πολιτεύτρια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη και προπονήτρια τένις, θέλησε να πάρει θέση στην υπόθεση που έχει προκύψει με το δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο παρέθετε έναν κατάλογο μαθητών σε νηπιαγωγείο μαζί με το όνομα της δασκάλας τους, προκειμένου να αναδείξει το «οξύ δημογραφικό και κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργεί το μεταναστευτικό στην ελληνική πρωτεύουσα» και το οποίο αναδημοσίευσε από την πλευρά του και ο βουλευτής της ΝΔΚωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η κυρία Λατινοπούλου, μπορεί να χαρακτήρισε λάθος στην ανάρτησή της στο twitter, τη δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο και ειδικά παιδιών είναι λάθος, ωστόσο προσέθεσε με προκλητικό τρόπο: «Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι Ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται».

https://twitter.com/latinopoulou/status/1438088725372801026?ref_src=twsrc^tfw

Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει προκαλέσει και στο παρελθόν την κοινή γνώμη με τις τοποθετήσεις της. Σχολιάζοντας την υπόθεση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά, δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει και ρατσιστικό λόγο, καθώς χαρακτήρισε υποκριτές όσους χρησιμοποιούν τον εν λόγω όρο, επειδή στηρίζουν παράλληλα πρόσφυγες και μετανάστες που «στις μουσουλμανικές χώρες από όπου προέρχονται, οι γυναίκες είναι σε χειρότερη μοίρα και από ένα χρησιμοποιημένο σκαμπό».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Τολμάνε να μιλάνε περί "γυναικοκτονίας" αυτοί που είναι εργολαβικά υπέρ των λαθρομεταναστών που προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες και που στην κουλτούρα τους οι γυναίκες εκεί είναι σε χειρότερη μοίρα και από ενα χρησιμοποιημένο σκαμπό. Βραχυκύκλωμα».

Παρελθόν με τον Μπογδάνο

«Μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες» χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, με τις οποίες εξηγούσε την προσωπική της οπτική για την ομορφιά με απόλυτο τρόπο.«Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες αν η ομορφιά πηγάζει απο μέσα τους» είπε «Η ομορφιά έρχεται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα» τόνισε. «Τα πρότυπα της ομορφιάς αλλάζουν με τα χρόνια, η γυναικεία ομορφιά στο μάτι εκείνου που αγαπά τη γυναίκα μένει αναλλοίωτη και δεν υπάγεται σε προδιαγραφές». Σε άλλο σημείο ο κ. Μπογδάνος ρωτήθηκε τι έκανε αν στο μέλλον έκανε ένα παιδί και εκείνο του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο. «Θα το αγκαλιάσω τι θα κάνω, θα το πετάξω από το σπίτι;» απάντησε. «Πιστεύω στην αγάπη και στη λογική» είπε.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με βίντεο που είχε ποστάρει είχε χαρακτηρίσει αντιαισθητικές τις γυναίκες που προβάλλουν την τριχοφυΐα, την κυτταρίτιδα ή τις πανάδες τους - χωρίς καμία ενοχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA