Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Δώρας», είπε η πρώην σύζυγος του 40χρονου, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου την 31χρονη πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι του στην Κρεμαστή Ρόδου και αυτοκτόνησε. Η πρώην σύζυγος του δράστη που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, μόλις άκουσε για τη δολοφονία της Δώρας, όπως εξομολογείται στην κάμερα του ΑΝΤ1, ήταν σίγουρη ότι πρόκειται για τον Κ. Μ. «Λέω "αυτός είναι". Οταν το άκουσα, σταμάτησα στη μέση του δρόμου και το συνειδητοποίησα», αναφέρει εκείνη. 

Παράλληλα, μετά τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο που συγκλονίζει από το μεσημέρι της Τετάρτης, 22 Σεπτεμβρίου, το πανελλήνιο, στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες. «Οι γυναίκες δεν θα πρέπει να φοβούνται να μιλήσουν. Να φεύγουν, να φεύγουν αμέσως από τη σχέση τους και όχι να περιμένουν και να δίνουν ευκαιρίες». Και λέει πως όλοι γνώριζαν αλλά είχαν επιλέξει «να κάνουν τα στραβά μάτια». Δηλαδή, αναφέρει τα εξής: «Οι συγγενείς και φίλοι των γυναικών που γνωρίζουν όσα συμβαίνουν δεν θα πρέπει να κάνουν τα στραβά μάτια. Όλοι γνώριζαν». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA