ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/10/2021 09:27

Η γιαγιά Κατίνα που τα «έψαλλε» στον διάσημο σεφ Ράμσεϊ: «Με εμένα ήταν ευγενικός»

Η κυρία Κατίνα, μίλησε για το viral βίντεο, με τα πλάνα από την εκπομπή του Ράμσεϊ στην Ελλάδα, και όπως είπε «με εμένα ήταν πολύ ευγενικός» - Δήλωσε ενθουσιασμένη με τα γυρίσματα της εκπομπής του Βρετανού σεφ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Η γιαγιά Κατίνα που τα «έψαλλε» στον διάσημο σεφ Ράμσεϊ: «Με εμένα ήταν ευγενικός»
Η γιαγιά Κατίνα που τα «έψαλλε» στον διάσημο σεφ Ράμσεϊ: «Με εμένα ήταν ευγενικός»
Ανάγνωση:

Ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ βρήκε τον δάσκαλό του από τη γιαγιά Κατίνα της Σαντορίνης. Ο πιο σκληρός κριτής μαγερικής σε όλο τον κόσμο αναγκάστηκε να σκύψει το κεφάλι και να ζητήσει... συγγνώμη στην «giagia» όπως την είπε γιατί της προσέφερε μία salsa verde... λύσσα. Η κυρία Κατίνα, μίλησε για το viral βίντεο, με τα πλάνα από την εκπομπή του Ράμσεϊ στην Ελλάδα, και όπως είπε «με εμένα ήταν πολύ ευγενικός».

Η κυρία Κατίνα, διάσημη για τον μουσακά της στην Σαντορίνη, αναφέρθηκε στον διάσημο σεφ και εξήγησε πώς την «πάτησε» με το αλάτι στη σος του. «Δεν ήταν ξαλμυρισμένη η κάπαρη, για αυτό του είπα πολύ αλάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένη με την εμπειρία των γυρισμάτων της εκπομπής του Γκόρντον Ράμσεϊ.

Το ITV έχει ξεκινήσει να δίνει μερικά στιγμιότυπα από τις εκπομπές που θα είναι αφιερωμένες στην ελληνική κουζίνα. Τα συγκεκριμένα πλάνα είναι από τη Σαντορίνη με τον βρετανό σεφ να βρίσκεται στην αυλή ενός σπιτιού και να ετοιμάζει πρόχειρα μία salsa verde. Η ελληνίδα γιαγιά κλήθηκε να δοκιμάσει τη σος που έφτιαξε ο Γκόρντον Ράμσεϊ με ελληνικά προϊόντα. Ωστόσο η κάπαρη ήταν πιο αλατισμένη από ότι υπολόγισε ο σεφ και το αποτέλεσμα ήταν κάπως αλμυρό, με την κυρία που τους φιλοξενούσε στην αυλή της να δοκιμάζει και να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή της.

Μάλιστα ο συνεργάτης του Ράμσεϊ σχολίασε «ακόμη και οι θεοί κάνουν λάθη» και τον ίδιο τον σεφ να παραδέχεται ότι δεν εκτίμησε σωστά την αλμυρότητα της κάπαρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΡΑΜΣΕΙ ΣΕΦ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ