Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία στην Κομοτηνή με έναν 28χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή «χτυπημένος» από τον κορονοϊό. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία επεσήμανε ότι με τον θάνατο του 28χρονου, ο αριθμός των νεκρών «εικοσάρηδων» ανέβηκε σε 3. 

Διαβάστε ακόμη: Τρίκαλα: 29χρονος πέθανε νικημένος από τον κορονοϊό και ο δήμαρχος Τρικκαίων τον αποχαιρετά

Η Μίνα Γκάγκα έκανε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν ενώ ανακοίνωσε πως θα δημιουργηθεί τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης από το υπουργείο, έτσι ώστε να απαντηθούν τα ερωτήματα και οι αμφιβολίες όλων εκείνων που φοβούνται να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους. Η ανάρτηση της Μίνας Γκάγκα: 

«Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορονοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι. Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί  φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας.

Νεκρός 29χρονος στα Τρίκαλα

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 15/10, άφησε την τελευταία του πνοή ένας 29χρονος νικημένος από τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Παπαγιάννης έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής στη ΜΕΘ COVID του Νοσοκομείου Τρικάλων, μετά από μάχη με τον κορονοϊό. Και ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο οποίος τον γνώριζε προσωπικά καθώς ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του το 2014, τον αποχαιρέτησε διαδικτυακά. Στην φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτησή του, ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, απηύθυνε έκκληση σε όλους να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού. Συγκεκριμένα ο κ. Παπαστεργίου έγραψε:

«Όχι και στα 29 ρε γαμώτο....

Ο Παύλος ήταν ο νεότερος υποψήφιος που είχα. Τότε μόλις 22 χρόνων.

O Παύλος ήταν ωραίος, δραστήριος, ευγενικός... Εξαιρετικό παιδί.

Ο Παύλος κόλλησε covid.

Ο Παύλος κηδεύεται σήμερα, σε λίγη ώρα, στα Τρίκαλα.

Να τελειώσουμε ίσως με τις μ.... γύρω από την ανάγκη εμβολιασμού;».

Νεκρός 20χρονος στη Θεσσαλονίκη 

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Οκτωβρίου είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ένας 20χρονος που είχε προσβληθεί από κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός ήταν ανεμβολίαστος και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με 8 μέρες καθυστέρηση. Ο νεαρός διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, παρουσίασε θρομβώσεις, πνευμονική εμβολή και έπαθε έμφραγμα με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA