Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εμφανίστηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο 20χρονος γιος της 55χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο διαμέρισμα που διέμενε στο Αιγάλεω και ομολόγησε το έγκλημα. Ο νεαρός ήταν αυτός που τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ειδοποίησε για το συμβάν, χωρίς να πει ποιος είναι ο δράστης, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το σπίτι της οικογένειας. Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τα αδέλφια του αλλά και το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, ο 20χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να είναι χρήστης ουσιών.

Διαβάστε ακόμη: Αιγάλεω: Παραδόθηκε ο 20χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της μητέρας του

Ο 20χρονος συνοδευόμενος το πρωί της Παρασκευής από το δικηγόρο του πέρασε την πόρτα της ΓΑΔΑ και λίγο αργότερα ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, μετά την προανακριτική διαδικασία οδηγείται στον εισαγγελέα και ανακριτή ως κατηγορούμενος για το έγκλημα.

«Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ο ένας από τους γιους της

Στο μεταξύ, σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη στιγμή της δολοφονίας στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η 54χρονη μεγάλωνε μόνη της τα πέντε παιδιά, καθώς ο σύζυγός της είχε σκοτωθεί πριν από πολλά χρόνια σε εργατικό ατύχημα. Περίπου στις 15:30, το τέταρτο παιδί της οικογένειας βγήκε από το σπίτι, φωνάζοντας: «Σκότωσε τη μάνα μου! Βοήθεια! Ελεγε ότι θα τη σκοτώσει και το έκανε! Τη σκότωσε!». Αμέσως, στο σημείο έτρεξαν γείτονες ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασαν και αστυνομικοί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος σε κατάσταση σοκ έλεγε στους γείτονες: «Φοβάμαι να μπω μέσα να δω τη μάνα μου». Ωστόσο, μπήκε μία φορά μέσα στο σπίτι τους, στο ισόγειο πολυκατοικίας, και ξαναβγήκε.

Ο οικογενειακός Γολγοθάς της 54χρονης

Για οικογένεια «που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα» και «είχε συνεχώς καυγάδες μεταξύ της», κάνουν λόγο κάτοικοι της οδού Βέροιας στο Αιγάλεω, που δηλώνουν συγκλονισμένοι από τη δολοφονία της 54χρονης γειτόνισσάς τους. Νωρίς το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης γυναίκας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τουλάχιστον 3 βαθιά τραύματα στο λαιμό και στο στήθος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μέσα σε λίμνη αίματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.