Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται από τη δικογραφία του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, δίνουν καθημερινά και μια νέα διάσταση στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον άνδρα της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Αυτή τη φορά, από το περιβάλλον της οικογένειας του θύματος έγινε γνωστό πως η 20χρονη σύζυγος και μητέρα της μικρής Λυδίας, την ημέρα του εγκλήματος, έκανε συνεχείς προσπάθειες ανάκτησης οπτικοακουστικού υλικού από την κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η κάμερα ασφαλείας που έσπασε ο πιλότος μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Συγκριμένα, μέσω του κινητού της, συνδέθηκε επανειλημμένα με το καταγραφικό και προσπάθησε να επαναφέρει βίντεο προηγούμενων ωρών, ίσως και ημερών. Από την οικογένεια του θύματος εκφράζονται απορίες σχετικά με το εάν το θύμα είχε ανακαλύψει κάτι που σχετιζόταν με τον πιλότο και μέσω βίντεο ή εικόνων έψαχνε την επιβεβαίωση. Μάλιστα, η συνέχεια με την εξαφάνιση της κάρτας μνήμης, είναι γνωστή: Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος προσπάθησε να την ξεφορτωθεί πετώντας τη στο βόθρο του σπιτιού.

Η αστυνομία μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας και τη σύλληψη του Αναγνωστόπουλου έφτασε και στην εύρεση της κατεστραμμένης κάρτας, την οποία απέστειλε στην Κίνα (στην κατασκευάστρια εταιρεία της κάρτας), απ' όπου όμως δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά της.   Φίλοι και οικογένεια, λένε λοιπόν πως η επίμονη προσπάθεια της Καρολάιν λίγο πριν από το άγριο έγκλημα, κρύβει και τη λύση σχετικά με τα πραγματικά κίνητρα που οδήγησαν στη δολοφονία τον πιλότο.

«Ισως αυτό να την οδήγησε στον θάνατο»

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ακόμα αναζητά πληροφορίες και όπως είπε φίλος της Καρολάιν στον ΑΝΤ1: «... ξέρουμε ότι εκείνη την ημέρα προσπάθησε πολλές φορές να μπει με το κινητό της στην κάμερα και να ανασύρει υλικό. Όλες τις φορές που προσπάθησε, δεν τα κατάφερε. Τι υλικό έψαχνε; Γιατί προσπάθησε τόσες φορές εκείνη να το ανασύρει;». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «...οι γονείς της θεωρούν ότι κάτι είχε δει, κάτι έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Αυτό ίσως να την οδήγησε στον θάνατο. Όμως χωρίς την κάρτα μνήμης δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Εξώδικο Αναγνωστόπουλου κατά εκδοτικού οίκου 

Στο μεταξύ απεστάλη την Τετάρτη (27/10) εξώδικο από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο σε εκδοτικό οίκο για βιβλίο, το οποίο στο εξώφυλλό του φέρει τη φωτογραφία του πιλότου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, με το εξώδικο ζητεί την αλλαγή του εξωφύλλου και την αφαίρεση της φωτογραφίας του. Εάν μάλιστα δεν υπάρξει συμμόρφωση, τότε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα προχωρήσει σε αγωγή και θα διεκδικήσει αποζημίωση, η οποία εάν του επιδικαστεί σε περίπτωση που κερδίσει την υπόθεση, θα τη δώσει στην κόρη του Λυδία. Συγκεκριμένα θα δώσει τη διαχείριση του ποσού σε όποιον έχει την επιμέλεια της μικρής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA