Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα τα ντοκουμέντα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά την ημέρα του εγκλήματος. Νέο στοιχείο είναι η κάμερα ασφαλείας που κατέστρεψε ο καθ' ομολογίαν δράστης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να ενισχύσει το σενάριο της ληστείας. Πρόκειται για την ίδια κάμερα από την οποία είχε αφαιρέσει την κάρτα μνήμης, αρκετή ώρα πριν από τη δολοφονία της 20άχρονης Καρολάιν.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: H περιγραφή της «ειδυλλιακής» ζωής με την Κάρολαϊν από τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο

Παράλληλα από εκεί είχε τραβηχθεί και η τελευταία φωτογραφία από το κινητό της Καρολάιν. Συγκεκριμένα είχε αποθηκεύσει στο τηλέφωνό της τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να κάθεται στον καναπέ μαζί με το μωρό. Ήταν στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας και μέσα από τη συνδεδεμένη εφαρμογή είχε αποθηκεύσει τη φωτογραφία.

Γλυκά Νερά: Το πειστήριο που κατέρριψε την πιθανότητα της ληστείας

Ένα ακόμα από τα πειστήρια που υπάρχουν στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και από την αρχή είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των αστυνομικών της Ασφάλειας που πραγματοποίησαν έρευνα του χώρου, είναι η φωτογραφία από το επιτραπέζιο παιχνίδι στο οποίο 32χρονος πιλότος και καθ' ομολογίαν ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε υποστηρίξει αρχικά στην ΕΛ.ΑΣ. ότι είχε κρύψει το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ που άρπαξαν οι «ληστές» κατά την εισβολή τους στην μεζονέτα.

Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν

Η φωτογραφία από το κινητό της Καρολάιν, που ήταν ανάμεσα στα στοιχεία της δικογραφίας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, δημοσιοποιήθηκε. Πρόκειται για φωτογραφία που είχε τραβήξει η Καρολάιν στις 12 τη νύχτα από το κινητό της.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα print screen από την εφαρμογή για τις κάμερες στο εσωτερικό του σπιτιού τους, που έδειχνε τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθ' ομολογία δολοφόνο της, ξαπλωμένο στον καναπέ με την κόρη τους στα χέρια του. Σύμφωνα με τις περιγραφές και τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Καρολάιν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στη σοφίτα στον 3ο όροφο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA