Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία στην Ιεράπετρα το πρωί της Παρασκευής (29/10). Άνδρας δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές την πρώην σύζυγό του στην περιοχή του Περιστερά. 

Διαβάστε ακόμη: Ρόδος: Συγκλονίζουν οι γονείς της Δώρας - Εξετάζουν την εμπλοκή κι άλλου προσώπου

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr, πρόκειται για ζευγάρι ντόπιων ηλικίας 48 και 54 ετών, που έχει χωρίσει και έχει 4 παιδιά. Σύμφωνα με το cretalive.gr, το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα και η γυναίκα διέμενε προσωρινά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ο άνδρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετέβη στα δωμάτια και μιλούσε με την πρώην σύζυγό του, όταν της επιτέθηκε και την κατακρεούργησε. Στο σημείο αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής.

Η Αστυνομία βρίσκεται στο σημείο όπου ο γυναικοκτόνος έσφαξε τη σύζυγό του. Σύμφωνα πληροφορίες ο 54χρονος βρίσκεται σε έναν γκρεμό και απειλεί να αυτοκτονήσει, ενώ γίνονται διαπραγματεύσεις για την παράδοσή του.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=280&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRadioLasithi%2Fvideos%2F412669893849739%2F&show_text=false&width=560&t=0
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA