Μενού
  • Α-
  • Α+

Σημεία ζωής έδωσε ο δημοφιλής χορογράφος και influencer, Τάσος Ξιαρχό, καθώς ανέβασε βίντεο στο TikTok, το οποίο κατέβασε λίγο αργότερα. «Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι, μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάσος Ξιαρχό -όπως αποκάλυψε πρώτο το Reader- απείλησε το απόγευμα της Δευτέρας να αυτοκτονήσει, με φίλη του να ενημερώνει την ΕΛ.ΑΣ. και να ακολουθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τα ίχνη του εξακολουθούν να αγνοούνται, παρά τις έρευνες των αστυνομικών, αλλά ο ίδιος φρόντισε να δώσει σημεία ζωής, πρώτα με ένα SMS σε φίλη του και στη συνέχεια με το εν λόγω βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

«Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος και συνέχισε:

«Οταν αποφάσιστε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «Εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για αν τον λυπηθούν. Ε τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Οσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και την στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές».

https://twitter.com/AApostolopoulos/status/1455224875484913664?ref_src=twsrc^tfw

Οπως αποκάλυψε το Reader, ο Τάσος Ξιαρχό απειλούσε να αυτοκτονήσει και σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ για τον εντοπισμό του. Οι πληροφορίες του Reader ανέφεραν ότι φίλη του χορογράφου επικοινώνησε με την Αμεση Δράση και την ενημέρωσε πως ο Τάσος Ξιαρχό έκανε σκέψεις αυτοκτονίας. Αμέσως κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., έσπευσε στο σημείο όπου βρήκε τον γνωστό χορογράφο μέσα στο αυτοκίνητό του. Αυτός με τη σειρά του προσπάθησε να απομακρυνθεί με το Ι.Χ. του και ξεκίνησε καταδίωξη, η οποία ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Τάσος Ξιαρχό παράτησε το αυτοκίνητο και πεζός κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από εκείνη τη στιγμή και μετά η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. 

Ο Τάσος Ξιαρχό για αρκετές ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής ενώ είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του σε συγκεκριμένο σημείο στο Μενίδι. Λίγα λεπτά, όμως, πριν από τις 19:00 ειδοποιούσε τους πιο στενούς του ανθρώπους ότι είναι εν ζωή αλλά έκανε χρήση χαπιών και λιποθύμησε. Μάλιστα, ο πατέρας του έκανε έκκληση σε όλους να βρεθεί το παιδί του και σε δηλώσεις του έλεγε ότι τον ψάχνει στο τηλέφωνο «αλλά δεν μας απαντά». 

Τάσος Ξιαρχό: Τα σχόλια που προκάλεσαν σάλο

Ο Τάσος Ξιαρχό ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου κορόιδευε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της! Συγκεκριμένα, ο γνωστός χορευτής και influencer, ανήρτησε βίντεο στο οποίο σχολιάζει αρνητικά τα κιλά μιας κοπέλας που κάθεται σε κοντινό του τραπέζι σε εστιατόριο, καθώς και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει.

«Οταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Οτι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος έπειτα γυρνάει την κάμερα προς την κοπέλα και καταγράφει τις κινήσεις της, χωρίς, φυσικά, την άδειά της, προχωρώντας σε μία χυδαία δημόσια κίνηση bullying και body shaming. Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό ανεβάζει άλλο ένα βίντεο στο οποίο λέει πως έχει κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα που κορόιδευε είδε από το Ιnstagram της τα stories του χορευτή. Σε αμέσως επόμενο βίντεο, ο ίδιος γελάει με την παρέα του για το «κατόρθωμά» τους. Αμέσως προκλήθηκε σάλος στα social media, με τους χρήστες να απαντούν με οργισμένες αναρτήσεις τον Τάσο Ξιαρχό και να τον κατηγορούν για bullying.

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε στα social media, ο Τάσος Ξιαρχό επιχείρησε να απολογηθεί αν και... μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα. Ο γνωστός influencer απέδωσε την απαράδεκτη ενέργειά του στον... αυθορμητισμό του και φρόντισε να επιτεθεί στη συνέχεια σε όσους «τόλμησαν» να αντιδράσουν χαρακτηρίζοντάς τους ως «δικαστές».

Η απάντηση της κοπέλας στον Τάσο Ξιαρχό

«Είναι λίγο τρομακτικό και ιδιαίτερο αυτό που ζω. Και όχι για θετικό λόγο δυστυχώς. Είναι ακατανόητο για μένα. Είχαμε βγει για φαγητό. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα ότι με καταγράφει. Δεν τον γνωρίζω καν ποιος είναι ο κύριος. Η κοπέλα που ήταν μαζί μου τον γνώριζε. Είδαμε από το Instagram μου που τον ακολουθούσε, ότι φαινόταν το πρόσωπό μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Με κοιτούσαν και γελούσαν έντονα. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Όταν είδα το βίντεο κατάλαβα πως ήταν κοροϊδία. Δε μιλήσαμε μεταξύ μας. Βρήκε πολύ αστείο και ανέβασε το βίντεο. Τον ρώτησα αν είναι καλά μόνο. Η επικοινωνία μας αυτή ήταν», είπε η κοπέλα στην οποία απευθυνόταν ο Ξιαρχό, και μίλησε στο Πρωινό του ANT1.

«Το συγγνώμη του Τάσου Ξιαρχό δε με καλύπτει. Δεν είναι ειλικρινή. Αν ήθελε να απολογηθεί, θα μπορούσε να μου στείλει μήνυμα. Είναι αστείο να ζητάς συγγνώμη και μετά να βάζεις μια δημοσκόπηση. Δεν είναι απλά απαράδεκτο, αυτό είναι κοροϊδία σε όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν. Δεν σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Εγώ τηλεφωνήτρια είμαι σε μια εταιρεία. Μου έχει ξανατύχει να με κοροϊδέψουν για τα κιλά μου. Όταν είσαι μικρός δεν το αντιλαμβάνεσαι τόσο έντονα. Τώρα που είμαι στα 30 δεν το δέχομαι. Ο κόσμος υποφέρει και είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και κάνεις μια τέτοια κριτική; Γιατί; Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι να του πω. Το μοναδικό πράγμα που τον ρώτησα ήταν τι θέμα είχε; Δηλαδή τον έκανε να νιώσει καλύτερα; Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει υποστεί μια τόσο πολύ άσχημη κατάσταση σε νεαρή ηλικία για τις προτιμήσεις που έχει; Γιατί το θύμα να γίνει θύτης; Δεν έχει νόημα», ήταν τα λόγια της Μαίρης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA