Μενού
  • Α-
  • Α+

Σήμερα (12/11) το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών η 49χρονη εικαστικός από την Αλβανία, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης επιχείρησε να δολοφονήσει στο Χαλάνδρι, τον πρώην σύντροφο της με τον οποίον είχαν ένα παιδί 13 ετών. Η 49χρονη παραμένει κρατούμενη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταθέσει κάτι ουσιαστικό στους αστυνομικούς καθώς τα όσα λέει είναι κατά βάση ακατάληπτα.

Διαβάστε ακόμη:  Η 13χρονη κρατούσε τον τραυματισμένο πατέρα της αγκαλιά μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ

Την ίδια στιγμή το reader.gr φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφία ντοκουμέντο, το με το παλιό περίστροφο που χρησιμοποίησε η εικαστικός από την Αλβανία, ενώ στην τσάντα της βρέθηκαν ακόμη τρία μαχαίρια (σ.σ. το ένα με λάμα άνω των 15 εκατοστών), μία τράπουλα ταρώ και ένα βιβλίο με τίτλο «Η μαντική τέχνη της ταρώ» και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις.

Η δικογραφία σε βάρος της 49χρονης σχηματίστηκε για «απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο», «νόμο περί όπλων», «απόπειρα αρπαγής ανηλίκου» και «ενδοοικογενειακής βία». Η ίδια, πάντως, φέρεται να υποστήριξε πως το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο δεν το είχε φέρει μαζί της, αλλά δέχτηκε επίθεση από τον 68χρονο ο οποίος κρατούσε το όπλο και αφού κατάφερε να τον αφοπλίσει, τον πυροβόλησε. Κάτι που, όμως, καταρρίπτει με τα όσα είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων η 13χρονη κόρη τους, παρουσία παιδοψυχολόγου. Την ίδια ώρα, ο 68χρονος χειρούργος - οφθαλμίατρος παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς» σε κρίσιμη κατάσταση.

«Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο οφθαλμίατρος

Κρίσιμα θα είναι τα δύο επόμενα 24ωρα για τον 68χρονο οφθαλμίατρο, που δέχθηκε τους πυροβολισμούς την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου στο Χαλάνδρι, από πρώην συντροφό του, η οποία έχασε την επιμέλεια της 13χρονης κόρης του έπειτα από δικαστική απόφαση. Ο 68χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργείο, το οποίο διήρκησε 8 ώρες, καθώς του αφαιρέθηκαν τέσσερις σφαίρες. Ο γιατρός φέρει τραύματα στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα. Πιο συγκεκριμένα, στην κοιλιακή χώρα έχει τραυματιστεί το λεπτό έντερο, ενώ φέρει τραύμα και στην ουροδόχο κύστη, με αποτέλεσμα να τον χειρουργούν ταυτόχρονα θωρακοχειρουργοί και ουρολόγοι στο «Γεώργιος γεννηματάς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA