Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατέληξε ο ένας από τους τρεις τραυματίες εργαζόμενους που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο μετά από το δυστύχημα τα ξημερώματα στον ΗΣΑΠ στον σταθμό του Αγίου Νικολάου. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ και επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, νεκρός είναι ο ένας από τους δύο Έλληνες τραυματίες και συνεχίζουν να νοσηλεύονται ακόμη ένας Έλληνας και ένας Αυστριακός, αμφότεροι εργαζόμενοι στο μηχάνημα που συγκρούστηκε με το βαγόνι.

Το δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης όταν μηχάνημα που καθαρίζει τις γραμμές και κινούνταν από την Κηφισιά προς την Ομόνοια αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του. Στο μηχάνημα, αυστριακής εταιρείας, επέβαιναν επτά εργάτες και αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές καθώς ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό ο οποίος είχε τοποθετηθεί επίτηδες στο σημείο για να ανακοπεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει! 

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαιρέτα διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ που φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ σήμερα η κυκλοφορία των συρμών θα γίνεται τοπικά μεταξύ Ομόνοια και Πειραιά και στα δύο ρεύματα μέχρι να απελευθερωθούν οι γραμμές από τις μηχανές, κάτι που όπως είπε δεν είναι εύκολο να πει κανείς πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία. «Αυτό θα το εκτιμήσει η ομάδα εκτροχιασμού που θα φροντίσει για τη μετακίνηση της μηχανής που είναι στις γραμμές», είπε και ανέφερε πως γίνεται συνεννόηση με τον ΟΑΣΑ για την ενίσχυση των συγκοινωνιών στο τμήμα που δεν θα κυκλοφορούν συρμοί.

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA