Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό ήταν το δυστύχημα που έγινε στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Αγιο Νικόλαο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας εργαζόμενος. Χαρακτηριστικό του ατυχήματος η εικόνα που παρουσιάζει το όχημα καθαρισμού και συγκρούστηκε με συρμό του ηλεκτρικού, γιατί παρουσίασε πρόβλημα στα φρένα. Όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές εικόνες του Reader, το κίτρινο βαγόνι έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα, με την καμπίνα του να έχει ουσιαστικά εξαφανιστεί. 

Του Νίκου Δεμισιώτη

Υπενθυμίζεται ότι πέντε υπάλληλοι εργάζονταν στο σημείο, με τον έναν να καταλήγει καθώς εγκλωβίστηκε, ενώ δύο ακόμα είναι τραυματίες. Ευτυχώς οι άλλοι δύο πρόλαβαν και βγήκαν από το βαγόνι. 

Το δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης όταν μηχάνημα που καθαρίζει τις γραμμές και κινούνταν από την Κηφισιά προς την Ομόνοια αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του. Στο μηχάνημα, αυστριακής εταιρείας, επέβαιναν πέντε εργάτες και αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές καθώς ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό ο οποίος είχε τοποθετηθεί επίτηδες στο σημείο για να ανακοπεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει!  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA