Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 40 είναι οι τραυματίες σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ εκεί που τα ξημερώματα αυτοκίνητο μετά από τρελή πορεία έπεσε πάνω σε παρέλαση εν όψει των Χριστουγέννων. Δεκάδες ανήλικοι οι τραυματίες καθώς στην παρέλαση συμμετείχαν κυρίως μικρά κορίτσια ηλικίας ως 15 ετών.https://twitter.com/JonCover2/status/1462616319182860289?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/ArtValley818_/status/1462587970741891083?ref_src=twsrc^tfw

Ένας ύποπτος έχει συλληφθεί και σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα πρόκειται για τον ράπερ Darrell Brooks. Γνωστός με το ψευδώνυμο «MathBoi Fly» είχε στο παρελθόν χρησιμοποιήσει ένα ίδιο κόκκινο SUV σε κάποιο video clip τραγουδιού του. Είναι γνωστό στις αρχές καθώς συνελήφθη για πρώτη φορά το 1999 σε ηλικία 17 ετών. Μάλιστα είχε βρεθεί και πάλι στα χέρια των Αρχών στις αρχές του μήνα μετά από αντίσταση κατά της αρχής σε έλεγχο για καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας. Είχε πληρώσει εγγύηση 1.000 δολαρίων και είχε αφεθεί ελεύθερος στις 19 Νοεμβρίου. Και τρεις ημέρες αργότερα οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπους...

https://twitter.com/theragex/status/1462652513807704066?ref_src=twsrc^tfw

Όλα έγιναν στην πόλη Γουακέσα στο Ουισκόνσιν, όταν κατά τη διάρκεια παρέλασης εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων ένα κόκκινο SUV έσπασε τα μέτρα ασφαλείας και με φόρα έπεσε πάνω στα παιδιά που παρέλαζαν σκορπώντας τον τρόμο.

Πολίτες έχουν καταγράψει όλη την τρελή πορεία του αυτοκινήτου που σύμφωνα με τα Μέσα στις ΗΠΑ είχε στη θέση του οδηγούν τον 39χρονο ράπερ Ντάρελ Μπρουκς.

Όπως επιβεβαίωσε ο Νταν Τόμσον, επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης, τουλάχιστον ένας αστυνομικός άνοιξε πυρ εναντίον του κόκκινου SUV προσθέτοντας ότι από όσα γνωρίζει μέχρι στιγμής δεν υπήρξε απάντηση πυρρών.

Οι αρχές της περιοχής κάλεσαν, αρχικά τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κέντρο της να αναζητήσουν το κοντινότερο καταφύγιο στις γύρω περιοχές, ωστόσo στη συνέχεια η συγκεκριμένη εντολή ήρθη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA