Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε νέο παραληρηματικό βίντεο για την πανδημία του κορονοϊού ο Γρηγόρης Πετράκος καταφέρθηκε κατά της χρήσης μάσκας από τα παιδιά, υποστήριξε πως ο κόσμος εκβιάζεται και κακοποιείται ενώ έστρεψε τα βέλη του κατά των επιστημόνων λέγοντας πως «δεν είναι άνθρωποι». «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο καθένας στο είδος του», του απάντησε η Ματίνα Παγώνη

Διαβάστε ακόμη: Λάρισα: 35 μαθητές χάνουν τη σχολική χρονιά - Αιτία οι αρνητές γονείς τους

Στο βίντεό του ο Γρηγόρης Πετράκος έβαλε στο στόχαστρο τους επιστήμονες: «υποχρεωτικό είναι να απαλλαγούν τα παιδάκια από τις μάσκες που έχουν κρύψει τα χαμόγελα τους δυο χρόνια. Όσο για την ψυχή τους που δεν ξέρουν το πρόσωπο και το χαμόγελο του συμμαθητή τους, κανείς από του μορφωμένους επιστήμονες των καναλιών δεν βλέπω να ανησυχεί. Δεν είστε άνθρωποι εσείς!». 

Ο τραγουδιστής είπε πως είναι «υποχρεωτικό είναι να γυρίσουν οι αθλητές, όλοι οι αθλητές, πίσω στην προπόνησή τους. Έχεις δηλαδή έναν αθλητή 20 ετών που 10 χρόνια λιώνει στην προπόνηση και επειδή δεν θέλει να ρισκάρει την υγεία του, δεν τον αφήνεις να τρέξει σε ανοιχτό χώρο ούτε με rapid». «Μπορεί να πίνει καφέ σε ανοιχτό χώρο, αλλά δεν μπορεί να αθληθεί, ούτε να αγωνιστεί. Ξέρετε πώς λέγεται αυτό κύριοι; Λέγεται ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση» ανέφερε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο τραγουδιστής αναφέρει πως είναι «υποχρεωτικό να επιστρέψουν οι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή, ενώ τα νοσοκομεία ψυχορραγούν». «Έδιωξε 10 χιλιάδες από αυτούς (σ.σ. υγειονομικούς). Τώρα λοιπόν δεν κινδυνεύουν από τον ιό οι ασθενείς, αλλά είναι ασφαλείς να πεθάνουν αβοήθητοι από τις πραγματικά θανατηφόρες ασθένειες για τις οποίες βρέθηκαν στο νοσοκομείο» συμπληρώνει.

Η απάντηση της Ματίνας Παγώνη 

Η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε και στον Γρηγόρη Πετράκο: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο καθένας στο είδος του. Δε μπορεί κανένας να γίνει γιατρός, εάν και προσπάθησαν πολλοί να γίνουν γιατροί αυτή την εποχή. Αποτυγχάνεις! Περιορίζεσαι σε αυτά που ξέρεις, αποφασίζεις για τον εαυτό σου –δημοκρατία έχουμε- κάνεις τις επιλογές σου, αλλά σταματάς εκεί. Αν ήσουν γιατρός, βεβαίως και θα μπορούσες να βγεις, να πεις την άποψή σου, αλλά θα την τεκμηριώσεις επιστημονικά. Δε θα βγεις να λες πράγματα που είναι τελείως δικά σου, προσωπικά σου. Στην ιατρική προσωπικές απόψεις δεν χωράνε. Η ιατρική έχει επιστημονικά δεδομένα και σταματάς εκεί. Αλλιώς σε κοροϊδεύουν όλοι. Υπάρχουν και κάποιοι γιατροί, 3-4 που λένε για τα εμβόλια. Και ένας έχει εμβολιαστεί. Υπάρχει ένα 7% αρνητών. Αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να πειστούν και δεν ασχολείσαι. Εμείς θα ασχοληθούμε με ένα 25% που φοβούνται. Αυτοί οι άνθρωποι μια ερώτηση σου κάνουν: “Τι θα γίνει σε πέντε χρόνια; Αν πάθω κάτι;”. Τους λες “δε θα συμβεί τίποτα”. Η τεχνική του εμβολίου είναι τέτοια που δεν υπάρχει πρόβλημα σε πέντε χρόνια να έχεις κάτι. Κάναμε και εμείς λάθη στην ενημέρωση και στην αρχή κουνάγαμε το δάχτυλο. Σε δυο χρόνια πανδημίας έχουν γίνει λάθη, δεν είμαστε τέλειοι όλοι. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ματίνα Παγώνη τόνισε: «Εμένα μου αρέσει το χιούμορ γενικά. Μου άρεσε πάρα πολύ όταν είδα και τον Τάκη Ζαχαράτο και μετά είδα τον Μάρκο Σεφερλή. Έκανα τις παρατηρήσεις μου, πού με έκαναν καλά και πού δεν με έκαναν, έκαναν μερικές βελτιώσεις και το πέτυχαν. Μάλιστα, στον Ζαχαράτο πήγα δύο φορές. Ο άντρας μου δεν ασχολείται με αυτά. Δεν πήγαμε μαζί στον Ζαχαράτο. Την μία φορά πήγαμε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA