Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κορονοϊός: Εν μέσω εισαγγελικής παρέμβασης, ο αρνητής επόπτης συνεχίζει τις θεωρίες συνωμοσίας

Η επάνοδος του αρνητή επόπτη υγείας στην αντιεμβολιαστική ρητορική έρχεται σε μία χρονική στιγμή, που βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση για το αν έχουν τελεστεί τυχόν αξιόποινες πράξεις στην υπόθεση της νοσηλείας και του θανάτου από κορονοϊό της 51χρονης και από την άλλη εάν τέλεσε το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων

Πηγή: APimages
Πηγή: APimages

Παρά την εισαγγελική παρέμβαση ο αρνητής επόπτης υγείας, που συμβούλευε την 51χρονη Πασχαλίνα να μη διασωληνηθεί και τελικώς κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει απτόητος την αντιεμβολιαστική δράση του. Διακινώντας ξανά θεωρίες συνομωσίας για τα εμβόλια και επιστρατεύοντας αυτή την φορά τον Βεελζεβούλ (!) για να πείσει τους πιστούς να αντισταθούν στους περιορισμούς εισόδου στις εκκλησίες για λόγους δημόσιας υγείας επανέρχεται στα social media μετά το μπλοκάρισμα λίγων ημερών από το facebook του προσωπικού λογαριασμού του.

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε 51χρονη αρνήτρια - Επόπτης υγείας της έλεγε να σηκωθεί να φύγει από το νοσοκομείο

Η επάνοδος του αρνητή επόπτη υγείας στην αντιεμβολιαστική ρητορική έρχεται σε μία χρονική στιγμή, που βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διερευνώντας από τη μία πλευρά εάν έχουν τελεστεί τυχόν αξιόποινες πράξεις από τον ίδιο στην υπόθεση της νοσηλείας και του θανάτου από κορονοϊό της 51χρονης και από την άλλη εάν τέλεσε το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων αναφορικά με τα εμβόλια και την πανδημία.

Image

«Υπέγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε την Αστυνομία. Υπέγραψε κι ανέλαβε την ευθύνη», της έγραφε, μεταξύ άλλων, σε ηλεκτρονικά μηνύματα όταν η γυναίκα τού ζήτησε να τη συμβουλεύσει τι να κάνει ενώ βρισκόταν νοσηλευόμενη στο Παπανικολάου. Η διάσταση, που έλαβε η υπόθεση αυτή αλλά κυρίως η σοβαρότητα της δεν απέτρεψαν τον επόπτη υγείας από το να συνεχίσει να επηρεάζει και άλλους ανθρώπους προτάσσοντας ψεκασμένες θεωρίες. Μάλιστα, χρησιμοποιώντας την φράση, «Η επανάληψη μήτηρ της μαθήσεως», επιχειρεί να πείσει για τις απόψεις του επικαλούμενος τον Μπιλ Γκέιτς.

«Σκευάσματα mRNA, που τροποποιούν το ανθρώπινο DNA, μάσκες, τεστ, ψευτοπανδημία, παγκόσμια απάτη, παραβιάσεις διεθνούς και ενωσιακού δικαίου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με επιβολή υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων δια της βίας χωρίς συναίνεση. Ποιοι μίλησαν για όλα αυτά; Ενδεικτικά, υπάρχουν και άλλοι.

Image

Ο κύριος χρηματοδότης της ειδεχθούς τεχνολογίας Ουίλιαμ Χένρυ (Μπιλ) Γκέιτς. Ενας προγραμματιστής Η.Υ, που δεν είναι γιατρός ή υγειονομικός αποφασίζει και επιβάλλει τη θέλησή του επί ιατρικών θεμάτων και οι μεγάλοι γιατροί τον ακούν. Ουίλιαμ Χένρυ (κατά κόσμον Μπιλ) Γκέιτς. Απόσπασμα από όσα ο ίδιος γράφει στην ιστοσελίδα του. Ειδεχθή. "Δείτε πώς λειτουργεί ένα εμβόλιο RNA: Αντί να κάνετε ένεση αντιγόνου ενός παθογόνου στο σώμα σας, δίνετε στον οργανισμό τον γενετικό κώδικα που απαιτείται για την παραγωγή αυτού του αντιγόνου. Όταν τα αντιγόνα εμφανίζονται στο εξωτερικό των κυττάρων σας το ανοσοποιητικό σας σύστημα τους επιτίθεται και μαθαίνει πώς να νικήσει τους μελλοντικούς εισβολείς στη διαδικασία. Βασικά μετατρέπετε το σώμα σας στη δική του μονάδα παραγωγής εμβολίων". Προσθέτει δηλαδή στον οργανισμό μία νέα λειτουργία, που δεν υπάρχει από τον κατασκευαστή Δημιουργό».

Στο μεταξύ, ο αρνητής επόπτης υγείας κάνει ειδική αναφορά στους περιορισμούς, που εφαρμόζονται στους ναούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται περί «διαπιστευτηρίων του σατανά». Αποδίδει τη σημερινή κατάσταση στον Βεελζεβούλ και καλεί τους πιστούς να μη δεχτούν τα «διαπιστευτήρια» του διαβόλου.

Image

«Οι πραγματικές διαστάσεις των περιορισμών εισόδου στους Ιερούς Ναούς είναι αμιγώς πνευματικές και δυστυχώς δεν βλέπω σχετικές επισημάνσεις περί αυτού, αφού ουδεμία σχέση έχουν με τη δημόσια υγεία. Ουσιαστικά ο Βεελζεβούλ, που ευθύνεται για όλα όσα τραβάμε αλλά και με τη δική μας συνυπευθυνότητα με περισσή αλαζονεία ζητάει από το πλήρωμα της Εκκλησίας του Χριστού να αποδεχθεί την επιβολή των δικών του διαπιστευτηρίων προκειμένου να ασκήσει την Λατρεία στον Θεό. Βέβαια, το πλήρωμα της Εκκλησίας έχει τεράστια δύναμη ώστε να μην δεχτεί τα διαπιστευτήρια του διαβόλου για να προσκυνήσει τον Χριστό καθώς αυτό ουσιαστικά συνιστά άρνηση του Χριστού και προσκύνηση των δαιμόνων. Το επιτρέπει και αυτό ο Κύριος στο πλαίσιο του διαχωρισμού προκειμένου να φανεί ο καθένας και τα έργα του... Καλούμαστε όλοι ως οι Τρεις Παίδες εν καμίνω να επαναλάβουμε τα λόγια τους μπροστά στον μέχρι τότε πανίσχυρο Ναβουχοδονόσορα. Ακουσε βασιλιά. Ξέρουμε ότι ο Θεός μας εάν θέλει μπορεί να μας σώσει από τα χέρια σου. Αλλά και εάν δεν μας σώσει, εσένα δεν σε προσκυνάμε, δεν γονατίζουμε. Μόνο μπροστά στον Θεό μας γονατίζουμε΄. Η συνέχεια είναι γνωστή. Το καμίνι, που τους έριξε δεν μπόρεσε να τους κάψει. Αντίθετα έκαψε τους θερμαστές του».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#αρνητές #ανεμβολίαστοι #fake news #διασωληνωμένοι #εισαγγελέας

Best of Internet