Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δικό του μήνυμα σε όσους αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στέλνει ένας ιερέας από την Κοζάνης και το βίντεο με τη συνέντευξή του γίνεται viral. Ο παπα-Νικόλας, μιλώντας στο Top Channel, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «πήρανε κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες και οι πνευματικοί παπάδες... μορφωμένοι τα λένε αυτά». «Ο πάσα μήτρος και ο πάσα γελαδιάρης και χωραφιάρης γίνηκαν γιατροί και λοιμωξιολόγοι».

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: «Τρέχουν» οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα - Πότε θα έρθει το τείχος ανοσίας

Ο παπα-Νικόλας μιλά με απλά, κατανοητά λόγια και διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που όταν τη ρώτησε εάν έκανε το εμβόλιο, εκείνη απάντησε πως δεν το βάζει μέσα της γιατί είναι του σατανά, όπως της είπε ο πνευματικός της. «Ποιος πνευματικός σου; Με αυτόν πήγαινα σχολείο και δεν ήξερε καν να διαβάσει τη λέξη πυρετός, με ρωτούσε εμένα τι γράφει», λέει χαρακτηριστικά.

Το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος, με σχόλιο μία αποστροφή του παπα-Νικόλα: «Τον λύκο τον βλεπς».

«Ο κόσμος πεθαίνει αβέρτα και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο το ντουνιά. Δεν έγινε μόνο για τους ορθοδόξους στην Ελλάδα που λένε αυτοί για να μας χώσουν το 666 μέσα στο δάχτυλο. Βρε είστε στα καλά σας; Χαζαμάρες των χαζαμάρων, ώ χαζαμάρες. Πήραν κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες οι απλοί και οι πνευματικοί». «Είμαι πολύ εξοργισμένος», συμπλήρωσε στο βίντεο - ξέσπασμα ο παπα-Νικόλας και περιέγραψε τη στιγμή που ρωτά αντιεμβολιαστή σε... ποιο χέρι θα μας βάλουν τον σατανά με το εμβόλιο ρίχνοντας μάλιστα και μία... μούτζα!

Ακολουθεί όλη η συνέντευξη του παπα-Νικόλα 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA