Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γρηγόρης Πετράκος συνεχίζει ακάθεκτος. Σε νέο παραληρηματικό βίντεο για την πανδημία του  κορονοϊού, καταφέρθηκε κατά του μέτρου της κυβέρνησης για  επιβολή προστίμου 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, υποστηρίζοντας ότι «έχουμε επίσημα δικτατορία». Παράλληλα, αποφάσισε να βγει στην πλατεία του Γέρακα και να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά καθισμένος σε ένα παγκάκι.

Διαβάστε ακόμη: Γρηγόρης Πετράκος: Ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση - «Πληρωμένη» απάντηση από Παγώνη

«Μόλις διάβασα το αδιανόητο μέτρο που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ότι θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα, όποιος άνω των 60 ετών δεν δέχεται να εμβολιαστεί. Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά. Να εκβιάζεται ο πατέρας μας και η μάνα μας, εμένα η ψυχή μου δεν το δέχεται. Tους εύπορους δεν θα τους νοιάξει. Μιλάμε, όμως, για τους απλούς συνταξιούχους. Αυτούς που μια ζωή δουλεύουν και η πενιχρή σύνταξη δεν τους φτάνει ούτε για καφέ. Έχουμε επίσημα δικτατορία. Για μένα προσωπικά. Τώρα το σπίτι μου δεν με χώρεσε. Είμαι ένας βαθιά ειρηνικός άνθρωπος. Δεν έχω ασκήσει βία ούτε σε μυρμήγκι», ανέφερε ο Πετράκος και συμπλήρωσε: 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgreg.petrakos%2Fvideos%2F3250003205227547%2F&show_text=false&width=560&t=0

«Βγήκα στην πλατεία του Γέρακα ολομόναχος και εδώ θα κάτσω μέχρι το βράδυ. Επειδή δεν το αντέχει η συνείδησή μου να αφήσω αυτούς τους ανθρώπους στη μοίρα κάθε δικτάτορα. Θα κάτσω εδώ και όποιος θέλει ας έρθει να μου κάνει παρέα. Ειρηνικά ας κάτσει όποιος θέλει στο παγκάκι και να δείξει τη βαθιά του θλίψη για αυτό που συμβαίνει. Αυτό δεν θα περάσει. Τους γέρους μας δεν θα τους εκβιάσετε. Θα τους βοηθήσουμε όλοι μαζί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA