Μενού
  • Α-
  • Α+

Ερωτηματικά προκαλούν οι διαδικτυακές αναρτήσεις του συζύγου της Παρθένας Κουτμερίδου αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού και τον εμβολιασμό. Όπως προέκυψε από τις σελίδες που διατηρεί στα social media, ο σύζυγος της αδικοχαμένης 38χρονης, αναδημοσίευε απόψεις αρνητών και υποστήριζε πως τα ΜΜΕ παραποιούν την πραγματικότητα. 

Διαβάστε ακόμη: Συγκλόνισε ο αδερφός της Παρθένας Κουτμερίδου: «Θα θυμίζω στο παιδί σου πως είχε την καλύτερη μανούλα»

Σε αναρτήσεις του χαρακτήριζε τον κορονοϊό «κοροϊδοϊό», έκανε λόγο για «χρήσιμους ηλίθιους», έγραφε για θρομβώσεις και παρομοίαζε τον ιό με σαύρα και την πανδημία με δεινόσαυρο. «Αν κάποιος εκτός Θεσσαλονίκης παρακολουθεί τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA θα νομίζει πως τα πτώματα από τον κοροϊδοϊό επιπλέουν από το Λευκό Πύργο ως τη Χαλκιδική», ήταν μία από τις αναρτήσεις του συζύγου σύμφωνα με το MEGA. 

Στο πρώτο κύμα της COVID-19 υποστήριζε πως δεν υπήρχε πανδημία και όλα έγιναν για να αλλάξει η ζωή των πολιτών: «Αν κάποτε πείστηκες ότι η χώρα μας μπήκε στα μνημόνια επειδή ζούσαμε με δανεικά, δεν παράγαμε τίποτα και ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας προφανώς δεν έμαθες ποτέ ότι όλα έγιναν για να σωθούν οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες. Πώς να ‘χω απαίτηση λοιπόν από ένα τέτοιο χρήσιμο ηλίθιο σαν και εσένα να καταλάβεις ότι πήρα μια σαύρα (ιό) την ονόμασαν αυθαίρετα δεινόσαυρο (πανδημία) και σ’ έπεισαν ότι έπρεπε να σταματήσεις να ζεις για να μην πεθάνεις;», ανέφερε.  Σε άλλη του ανάρτηση ο σύζυγος της Παρθένας Κουτμερίδου έγραφε: «Με αυξημένη πιθανότητα θρομβογένεσης ένας ήδη στεφανιαίος ασθενής ή κάποιος με στεφανιαία αγγεία προβληματικά τι θα έχει ως αποτέλεσμα; Με φυσικά και ένα οξύ στεφανιαίο σύνδρομο... Έτσι για να μην παραπλανάται ο κόσμος!». 

«Εσένα αγαπητέ μου χρήσιμε ηλίθιε, πότε θα ξεκινήσεις να γίνεσαι χρήσιμος για την κοινωνία; Πότε θα σταματήσεις να γίνεσαι νερό στον μύλο τους; Πότε θα τους γυρίσεις επιτέλους την πλάτη σου; Πόσο τετράποδος πρέπει να γίνεις για να σηκωθείς πάλι στα δυο σου πόδια; Πότε θα καταλάβεις ότι είσαι αναλώσιμος; Πότε θα συνειδητοποιήσεις ότι μας παίρνεις στο λαιμό σου;», υποστήριζε σε ανάρτησή του στα social media ο σύζυγος της Παρθένας Κουτμετίδου ενώ σε άλλη έγραφε «θυμόμαστε το: "Με δύο δόσεις παίρνουμε την ελευθερία μας πίσω"; Δεν ισχύει! Προφανής εξαπάτηση; Απόλυτα! Έτσι θα το παν και σε άλλα. Καμία ανοσία δεν θα επιτευχθεί». 

«Δεν ισχύει τίποτα» 

Από την πλευρά του οικογενειακός φίλος που μίλησε στο MEGA υποστήριξε πως «τώρα μιλούσα με τον σύζυγο για πνευματικούς και αυτά δεν ισχύει τίποτα. Το συγκεκριμένο μπορεί να παρερμήνευσε ο γιατρός κάτι, βέβαια ο άνθρωπος στο κομμάτι ότι τους είχε πει να εμβολιαστεί δίκιο είχε αλλά δεν το αρνείται και η οικογένεια». 

«Φανατικός αντιεμβολιαστής» 

Υπενθυμίζεται πως ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου ανέφερε την Τετάρτη (1/12) στο MEGA: «Εγώ την συμβούλεψα από την πρώτη στιγμή την ίδια και τον σύζυγό της να κάνουν το εμβόλιο. Είμαι φανατικά υπέρ του εμβολιασμού, όχι μόνο στις γυναίκες που με συμβουλεύονται αλλά και σε όσους μου τηλεφωνούν λόγω της ιδιότητάς μου ως ειδικό. Έχω εμβολιαστεί, η οικογένειά μου έχει εμβολιαστεί, το προσωπικό μου έχει εμβολιαστεί».

Για την Παρθένα ανέφερε πως «προσπάθησα να πείσω αυτή την γυναίκα, που δεν ήταν μόνο μία πελάτισσα αλλά και καλή φίλη για χρόνια. Μία γυναίκα που εκτιμούσα αφάνταστα. Προσπάθησα να την πείσω αλλά απ' ότι καταλαβαίνω ο σύζυγός της, ο οποίος είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, αυτός και η οικογένειά του, την απέτρεψαν να μην εμβολιαστεί. Πιθανώς λόγω κάποιου πνευματικού. Δεν ξέρω παραπάνω. Φτάσαμε σε ένα σημείο που ο σύζυγός της δεν ερχόταν πάνω διότι ήταν παρεξηγημένος μαζί μου επειδή επέμενα να κάνει το εμβόλιο». «Υποπτεύομαι ότι ο πνευματικός ήταν εκείνος που τα ξεκίνησε όλα», είπε μεταξύ άλλων ο γυναικολόγος. 

Κηδεύτηκε η Παρθένα Κουτμερίδου

Σε κλίμα οδύνης έγινε στην Τριανταφυλλιά Σερρών η κηδεία της 38χρονης κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη. Η Παρθένα έδωσε σκληρή μάχη με τον κορονοϊό στη ΜΕΘ του «Αγίου Λουκά» Θεσσαλονίκης αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Οι γιατροί έσωσαν το μωρό που κυοφορούσε κάνοντας καισαρική τομή, πριν τη διασωληνώσουν.  Ο αδερφός της Παρθένας, Θοδωρής Κουτμερίδης, στον επικήδειο λόγο του είπε: «Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου, να του θυμίζω πως είχε την καλύτερη μανούλα και υπόσχομαι να του πως πως θυσίασες τη ζωή σου για να ζήσει αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA