Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία που δείχνουν ότι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού οι έγκυες στις Σέρρες, έδωσε στη δημοσιότητα ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου ανέφερε ότι «από τις δικές του πελάτισσες ούτε 2 στις 10 έγκυες είναι εμβολιασμένες».

Διαβάστε ακόμηΜετάλλαξη Ομικρον: Εξετάζονται δύο ύποπτα κρούσματα στην Αθήνα, λέει ο Θάνος Πλεύρης

Σχολιάζοντας ότι το ποσοστό του εμβολιασμού στις Σέρρες είναι λίγο κάτω από 50% ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου, που έχασε τη ζωή της επειδή δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί, έκανε λόγο μάλιστα για γενναιόδωρο ποσοστό. «Ο κόσμος αρνείται επιδεικτικά να εμβολιαστεί», δήλωσε ο γυναικολόγος. 

«Είχαμε επανειλημμένα μιλήσει για την ανάγκη εμβολιασμού στο ζευγάρι, γιατί προστατεύει ζωές και σώζει μωρά. Αποφάσισαν η Πάττυ να εμβολιαστεί μετά τον τοκετό… Υπήρχε παράγοντας φόβου μετά την αρνητική δημοσιότητα του πρώτου καιρού με το εμβόλιο της AstraZeneca κ.λπ… Ήταν τραγικό για το μωρό και για την ίδια. Ήταν μια ανάσα από το να φέρει στον κόσμο το μωρό» τόνισε ο γυναικολόγος. «Δυστυχώς, σώθηκε μονό το μωρό… Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος» πρόσθεσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA