ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/12/2021 23:29

Εβρος: Προσωρινά ελεύθεροι, ο αστυνομικός και η κοπέλα του που συνελήφθησαν στην Τουρκία

Ο αστυνομικός και η κοπέλα του που συνελήφθησαν στην Ανδριανούπολη αφέθησαν ελεύθεροι και θα παραμείνουν σε ξενοδοχείο της πόλης - Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Εβρος: Προσωρινά ελεύθεροι, ο αστυνομικός και η κοπέλα του που συνελήφθησαν στην Τουρκία
Εβρος: Προσωρινά ελεύθεροι, ο αστυνομικός και η κοπέλα του που συνελήφθησαν στην Τουρκία
Ανάγνωση:

Προσωρινά ελεύθεροι αφέθηκαν ο αστυνομικός και η κοπέλα του που συνελήφθησαν στην Τουρκία το απόγευμα της Δευτέρας (06/12). Σύμφωνα με πληροφορίες του evrosonline.gr από την Τουρκία ο αστυνομικός και η κοπέλα του που συνελήφθησαν στην Ανδριανούπολη αφέθησαν ελεύθεροι και θα παραμείνουν σε ξενοδοχείο της πόλης μέχρι να ελεγχθούν τα κινητά τους.

Διαβάστε ακόμη: Εβρος: Αυτό είναι το ζευγάρι Ελλήνων που συνελήφθη από Τούρκους στρατιώτες για κατασκοπεία

Τι λέει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του Έλληνα αστυνομικού από Τούρκους

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού από Τούρκους στον Έβρο. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως: «Ανακοινώνεται ότι, αστυνομικός υπηρετών στο Α.Τ. Φερών της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, ο οποίος είχε διαταχθεί σήμερα 6-12-2021, να εκτελέσει υπηρεσία σε πρωινή βάρδια, δεν μετέβη για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Αναζητηθείς πρωινές ώρες σήμερα από την Υπηρεσία του, προέκυψε ότι χθες 05-12-2021 μεσημβρινές ώρες, ευρισκόμενος εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας (ημερήσια ανάπαυση), μετέβη οδικώς με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαζί με οικείο του πρόσωπο, στην Τουρκία για τουριστικούς λόγους.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα 6-12-2021, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από τις τουρκικές Αρχές, συγγενικό του πρόσωπο και το Ελληνικό Προξενείο στην Αδριανούπολη, ότι ο ανωτέρω αστυνομικός βραδινές ώρες χθες Κυριακή, επιστρέφοντας στην Ελλάδα και σε απόσταση πενήντα (50) μέτρων από την ελληνοτουρκική μεθόριο, ελέγχθηκε μαζί με το οικείο πρόσωπο που επέβαιναν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διότι κατά δήλωση των τουρκικών Αρχών, ευρίσκονταν ένα (1) μέτρο πλησίον απαγορευμένης περιοχής.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στην Αδριανούπολη, όπου και παραπέμφθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΒΡΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ