ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/12/2021 09:29

Πάτρα-καταγγελία: Εδωσε 650 ευρώ σε γιατρό κι έκανε 4 εμβόλια σε μπουφάν!

«Ο γιατρός είναι στο κόλπο. Πλήρωσα συνολικά 650 ευρώ για 4 άτομα. Στο τέταρτο, που ήταν η πεθερά μου, πλήρωσα μόνο 50 γιατί ήδη είχε κάνει την α’ δόση και γλίτωσε τη β’» έλεγε άνδρας επιχειρηματίας

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πάτρα-καταγγελία: Εδωσε 650 ευρώ σε γιατρό κι έκανε 4 εμβόλια σε μπουφάν!
Πηγή: shutterstock
Ανάγνωση:

Μια ακόμη καταγγελία για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού βγήκε στο προσκήνιο κι αυτή τη φορά προέρχεται από εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας. Η καταγγελία δημοσιεύεται από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ωστόσο, είναι δύσκολο να διασταυρωθεί και να εξακριβωθεί αν πρόκειται για μια νέα... βιομηχανία αλά Καρδίτσα.

Διαβάστε ακόμη: Πλαστό πιστοποιητικό νόσησης με 200 ευρώ - Σοκάρει η ευκολία με την οποία αποκτάται

Ωστόσο, πολλοί Αχαιοί, φανατικοί αντιεμβολιαστές, εμφανίστηκαν να κυκλοφορούν με πιστοποιητικό εμβολιασμού, την ίδια ώρα που οι σελίδες τους στο facebook είναι γεμάτες με μηνύματα, όπως αναφέρει το pelop.gr. Τρανό παράδειγμα, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στην ευρύτερη περιοχή του Ψαροφαΐου, αλλά κι επιχειρηματίας που παρασκευάζει συγκεκριμένο προϊόν και το πουλά σε καταστήματα εστίασης και αναψυχής. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο pelop.gr «επώνυμη» Πατρινή, οι δύο παραπάνω, όπως και κάποιοι άλλοι στην πόλη, αναφέρουν σε προσωπικές συζητήσεις με άτομα που υποτίθεται πως εμπιστεύονται, ότι πλήρωσαν 200 ευρώ ο καθένας για να τους χορηγήσουν ψευδές πιστοποιητικό σε Εμβολιαστικό Κέντρο της Πάτρας.

«Ο γιατρός είναι στο κόλπο. Πλήρωσα συνολικά 650 ευρώ για 4 άτομα. Στο τέταρτο, που ήταν η πεθερά μου, πλήρωσα μόνο 50 γιατί ήδη είχε κάνει την α’ δόση και γλίτωσε τη β’» έλεγε άνδρας επιχειρηματίας, ο οποίος στην σελίδα του στο διαδίκτυο αναφέρει ότι δεν κάνει το εμβόλιο και ότι είναι «αρνητής», όμως διαθέτει πιστοποιητικό.

Υπενθυμίζεται πως στην περίπτωση της Καρδίτσας, διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά φέρεται να περνούσε στο σύστημα εμβολιασμού ψευδώς ότι έκαναν εμβόλιο κατά του κορονοϊού άτομα που ποτέ δεν είχαν παρουσιαστεί στο Εμβολιαστικό Κέντρο. Εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη γιατρού, έμπαινε παράνομα και δήλωνε ως «εμβολιασμένους» ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν εμβολιάστηκαν ποτέ. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε διότι βρέθηκαν τα έγγραφα που πρέπει να συμπληρώνει ο κάθε εμβολιασμένος, στα οποία δεν υπήρχε η σφραγίδα και η υπογραφή του ιατρού, όπως ορίζεται. Ωστόσο, στην περίπτωση της Πάτρας, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, «όλα τα κανονίζει ο γιατρός» κι επομένως δεν λείπουν σφραγίδες ή οτιδήποτε άλλο, που θα μπορούσε να συντελέσει, ώστε να αποκαλυφθεί η κομπίνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΤΡΑ ΑΡΝΗΤΕΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ