Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην πανεπιστημιακή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Covid-19 του νοσοκομείου «Σωτηρία» βρίσκεται για τρίτο 24ωρο ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό. Στον δημοσιογράφο που δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού χορηγείται οξυγόνο υψηλής ροής. Ο Γιώργος Τράγκας συνεχίζει να υποστηρίζεται αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, ωστόσο δεν είναι διασωληνωμένος ενώ λαμβάνει εναλλάξ οξυγόνο είτε μέσω της συσκευής high flow oxygen therapy είτε μέσω της συσκευής bipap. Οι συσκευές bipap είναι αυτές που του χορηγουν οξυγόνο υπό μεγάλη πίεση.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Βασιλείου: Με απείλησαν ότι θα με θάψουν όταν είδα τον βιασμό της κοπέλας

Η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα παραμένει σταθερή, παρά την επιβάρυνση του οργανισμού του λόγω του υποκείμενου νοσήματος (πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη) δημιουργεί μικρή αισιοδοξία στους γιατρούς, που τηρούν βεβαίως στάση αναμονής. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, σημείωσε πως δεν είναι αντιεμβολιαστής, αλλά ότι «ο Γιώργος Τράγκας έχει ο ίδιος εκφράσει τις θέσεις του υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού».

Εξηγώντας γιατί ο Γιώργος Τράγκας δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, είπε πως «επειδή έχει το ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ. Δεν είναι διασωληνωμένος, του παρέχεται όμως οξυγόνο. Σήμερα είναι η 9η ημέρα που νοσεί. Σήμερα και αύριο είναι κρίσιμες ημέρες, διότι όλοι οι ασθενείς αυτές τις ημέρες, την 9η και την 10η ημέρα, δείχνουν αν “καθαρίζουν” ή συνεχίζουν να έχουν προβλήματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA