Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο σημειώματα βρήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο, όπου εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του Reader.gr, στα σημειώματα αναφέρεται η απόφασή τους να βάλουν τέλος στη ζωή τους τα δύο αδέρφια

Διαβάστε ακόμηΕκτέλεση στο Γαλάτσι: Oταν ο «Dirty Harry» έβλεπε τον «θείο Κεφάλα» να πέφτει νεκρός από συμβόλαιο θανάτου

Ο γραφικός χαρακτήρας στα σημειώματα ταιριάζει σε ένα από τα δύο νεκρά αδέρφια αλλά την απάντηση θα δώσει γραφολόγος για το αν τελικά γράφτηκαν τα σημειώματα από τον έναν ή από τα δύο αδέρφια ή από κάποιο άλλο άτομο. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης φαίνεται πως η 29χρονη ήταν αυτή που πυροβόλησε τον αδερφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι το τραύμα από την καραμπίνα στον αδερφό είναι από πιο μακρινή απόσταση και στην αδερφή είναι από πιο κοντινή. Αυτό δείχνει ότι η 29χρονη έστρεψε το όπλο προς το κεφάλι της. 

Βέβαια, η πυρίτιδα που θα εντοπιστεί στα χέρια των δύο θα δείξει ποιος τελικά πυροβόλησε πρώτος και αυτοκτόνησε στη συνέχεια. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια δεν εργάζονταν και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας της μητέρας τους, που έχασε τη ζωή της πριν από μερικούς μήνες. 

Τα δύο νεκρά αδέρφια εντόπισε ο αδερφός τους

Τα πτώματα εντόπισαν ο έτερος αδερφός και ο πατέρας τους, καθώς όλοι διαμένουν σε οικογενειακή πολυκατοικία. Πληροφορίες ανέφεραν ότι η Αστυνομία αρχικά κλήθηκε στο σημείο ύστερα από μια πληροφορία για μια νεκρή κοπέλα. Οταν όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρό και έναν άνδρα, τον αδερφό της.

Το σημείο της τραγωδίας βρίσκεται στην οδό Ολυμπίας 45στο Νέο Ηράκλειο, σε μια οικογενειακή πολυκατοικία. Τα αδέλφια έμεναν σε διαμέρισμα πάνω από τους γονείς τους. Μετά τον θάνατο της μητέρας, ο πατέρας ζούσε μόνος ενώ στην οικογένεια υπάρχει και ένας ακόμη αδελφός. Στο σημείο, εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν ασθενοφόρα για να παραλάβουν τις σορούς, καθώς και ιατροδικαστής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA