Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά στην Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα, από την ειδεχθή δολοφονία ενός 66χρονου, από τον γιο της γυναίκας με την οποία διατηρούσε δεσμό. Ο 51χρονος δράστης, ο οποίος ζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Δανία, έστησε καρτέρι στο θύμα του κι αφού τον πέταξε πάνω στην τζαμαρία του χρωματοπωλείου που εργαζόταν το θύμα, τον έβαλε στο έδαφος και τον μαχαίρωσε τουλάχιστον τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Διαβάστε ακόμη: ΕΛΤΑ Κορωπίου: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον ληστή να τρέχει για να γλιτώσει τη σύλληψη

Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 6:30 το πρωί της Πέμπτης κι ο δράστης παραδόθηκε στο ΑΤ Γλυφάδας. Στους αστυνομικούς φέρεται να είπε ότι «είχαμε διαφορές και τον καθάρισα». Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον νεκρό, να βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος, τον δράστη από πάνω του και ο πρώτος να εκλιπαρεί για βοήθεια. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης είχε επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, αλλά, δεν διέμενε στην περιοχή, ενώ η επιχείρηση φέρεται να ανήκε στον πατέρα του, ο οποίος πέθανε πρόσφατα και σ' αυτήν εργαζόταν και το θύμα, που όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, διατηρούσε δεσμό με την μητέρα του δράστη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA