Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκλεισμό και βία καταγγέλλει ο πατέρας της 29χρονης Τζεβριέ που έχασε τη ζωή της από τον ξυλοδαρμό του συζύγου της, στην Αλεξανδρούπολη, και αποτελεί το θύμα μίας ακόμη φρικτής γυναικοκτονίας στη χώρα μας μέσα στο 2021. Ο Μεμετ Εντιρνελι ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο φερόμενος ως δράστης δεν της επέτρεπε να έχε επαφή με τους γονείς της και επαναλαμβάνει πως η κόρη του θα μπορούσε να είχε σωθεί αν πήγαινε νωρίτερα στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Δεν θυμάμαι, είχα πιει» - Τι υποστηρίζει ο 30χρονος

«Μας έλεγε ψέματα, έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Τώρα μαθαίνουμε ότι τη χτυπούσε με ένα σίδερο, ήρθε μια κοπέλα τώρα και μας είπε ότι χτυπούσε την γυναίκα του με ένα σίδερο» λέει ο πατέρας της 29χρονης Τζεβριέ.

Και αποκαλύπτει πως: «Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου, δεν την άφηνε την κόρη μου να μας βλέπει. Εγώ δεν τον ήθελα για γαμπρό, γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών». Όπως επανέλαβε πολλές φορές, «μέχρι χθες έπαιζε θέατρο και έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Την χτύπησε στις 10 η ώρα και την πήγε στο νοσοκομείο στις 4, αν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί». «Αν το έκανε αυτός, να τον κλείσουν μέσα, ζητάω Δικαιοσύνη», σημείωσε ο πατέρας της 29χρονης.

Με κοινωνικούς λειτουργούς τα παιδιά

Αναφορικά με τα παιδιά της γυναίκας, ανέφερε πως «τα παιδιά τα έχουν πάρει κοινωνικοί λειτουργοί, μένουν προσωρινά στο νοσοκομείο και αναμένεται οι αστυνομικοί να πάρουν καταθέσεις και από τα παιδιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA