Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης πέρασαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου οι 11 συλληφθέντες που συμμετείχαν στο πρωτοφανές περιστατικό της «απαγωγής» γυμνασιάρχη σε σχολεία της Κατερίνης. Εκεί ορισμένοι έστησαν νέο σόου αρνούμενοι να κάνουν rapid test ή να φορέσουν μάσκες, και μάλιστα γι αυτό τον λόγο αναμένεται να σχηματιστεί και δεύτερη δικογραφία.

Διαβάστε ακόμη: Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Το ετερόκλητο «τάγμα» αρπαγής του γυμνασιάρχη στην Πιερία

Έξω από το δικαστικό Μέγαρο βρέθηκαν υποστηρικτές του που ανέφεραν μεταξύ άλλων πως δεν είναι όλοι οι συλληφθέντες μέλη της αυτο-αποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Μόνο δύο από αυτούς ανήκουν στη συγκεκριμένη ομάδα, υποστήριξαν, και οι υπόλοιποι είναι γονείς που... προστάτευαν τα παιδιά τους.

Οι αρνητές, είναι εννέα άνδρες και δύο γυναίκες, μια 49χρονη από την Πιερία και μία 54χρονη από την Ημαθία. Από τους εννέα άνδρες, οι τέσσερις είναι από την Πιερία, δύο από την Ημαθία και οι υπόλοιποι από την Αττική, τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλονίκη. Οι τρεις από τους 11 συλληφθέντες έχουν παιδιά που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα.

Όλοι τους κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Θεματοφύλακες Συντάγματος»: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την «απαγωγή» του γυμνασιάρχη

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχθηκε από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ο γυμνασιάρχης στην Πιερία, ήρθαν στη δημοσιότητα. Οι δράστες, που είναι αρνητές του κορονοϊού και του εμβολίου, με τη χρήση βίας, φόρεσαν χειροπέδες στον διευθυντή του σχολείου, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και… τον πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 11 άτομα (9 άνδρες και 2 γυναίκες), για αρπαγή από κοινού, του Διευθυντή σχολικής μονάδας στην Πιερία.Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA