Μενού
  • Α-
  • Α+

Λύθηκε το μυστήριο με τις 3.500 σφαίρες που βρέθηκαν στον Κηφισό. Ο ιδιοκτήτης του οπλοπωλείου τηλεφώνησε στην Αστυνομία και υποστήριξε πως τις είχε χάσει, χωρίς να το έχει καταλάβει. Μετά τον συναγερμό που σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. για τις 3.500 σφαίρες που εντοπίστηκαν στο οδόστρωμα, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οπλοπωλείου, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων, πήρε τηλεφώνημα στη ΓΑΔΑ για να δηλώσει ότι οι σφαίρες είχαν προορισμό το οπλοπωλείο του. 

Διαβάστε ακόμηΓλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το βούλευμα - Τι υποστηρίζει για τη δολοφονία

Οι σφαίρες είναι διάφορων διαμετρημάτων, με τις 3.200 να έχουν διαμέτρημα 22 milimetre και περίπου 300 να είναι των 9 milimetre διαμετρήματος. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από διερχόμενους οδηγούς που τις εντόπισαν πάνω στον δρόμο πεταμένες ενώ δίπλα τους βρίσκονταν κάποια πεταμένα κουτιά. Οπως έγραψε το Reader, οι σφαίρες που εντοπίστηκαν ανήκουν σε γνωστό οπλοπωλείο της περιοχής. Γι' αυτό και ο ιδιοκτήτης του επικοινώνησε με τις Αρχές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA